Prinsessorna Ugly Sweater Fun on Prinxy

Spelar Prinsessorna Ugly Sweater Fun på Prinxy

Berättelsen om Prinsessorna Ugly Sweater Fun

Med bara några dagar kvar till vintersemestern har de coolaste festerna utannonserats, och dessa Disneyprinsessor planerar att gå på dem alla. Speciellt att det i år blir första gången prinsessan Jasmine firar jul, och de vill att hon ska upptäcka dem alla! Hennes bästa vänner vill att hon ska få en full julupplevelse, och för det kommer de att behöva din hjälp. Kom och gå med tjejerna igång med Princesses Ugly Sweater Fun, och hjälp de tre BFFarna att få den bästa julen någonsin!

Som ni redan vet börjar förberedelserna för denna magiska vintersemester i början av december, och de slutar på julafton. Och vad är det första vi alla gör? Vi julpyntar såklart huset och granen! Så här ska Anna och Ariel introducera prinsessan Jasmine för denna vackra semester! Gå med de tre bästa vännerna i det här onlinedekorationsspelet för flickor och hjälp dem att försköna sitt vardagsrum i tid till jul. Dekorera eldstaden med strumpor, ljus, girlanger, vinterblommor och färgglada lampor. Välj sedan några underbara dekorationer till granen också.

När du har tagit itu med den här inredningsuppgiften kan du sedan hjälpa tjejerna att göra sig redo för den årliga Ugly Sweater Party! Det här är din chans att visa upp dina färdigheter som moderådgivare i detta online prinsessspel för tjejer. Den fula tröjfesten är en fånig och rolig tradition som Anna och Ariel satt ihop för att underhålla sina vänner. Det är den perfekta traditionen för alla att presentera, ta emot och bära fula jultröjor. Ju fulare desto bättre! Hjälp dessa underbara prinsessor att göra det nästan omöjliga och få deras fula jultröjor att se snygga ut. Men var inte rädd för att se lite galen ut, jag är ganska säker på att Anna, Ariel och Jasmin inte har något emot det. Glöm inte att välja vilken tröja som är ful, vilken som är fulare och vilken som är fulast!

Ha en fantastisk tid att spela Princesses Ugly Sweater Roligt dress up-spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela nästa:

  1. BFFs vinterlov
  2. Winter Sisters modetrender
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover