Skridskoballerina on Prinxy

Spelar Skridskoballerina pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Skridskoballerina

Kliv in i ett fantastiskt skridskoÄkningsparadis med vÄrt nya utklÀdningsspel , Ice Skating Ballerina. Det hÀr skÄdespelet med vintertema drar i dina hjÀrtan nÀr du hjÀlper Ellie och Ben pÄ deras moderesa frÄn trist till fab, och förbereder sig för en skridskotÀvling som bara kan bli höjdpunkten i deras liv!


Skridskoballerina ger en atmosfĂ€r av vinterunderverk och nycker, dĂ€r modeval och kreativitet korsas pĂ„ den glamorösa ishallen. Detta fĂ€ngslande utklĂ€dningsspel erbjuder otaliga anpassningsmöjligheter som lĂ„ter er tjejer experimentera och uttrycka er unika stil, samtidigt som de förbereder Ellie och Ben för deras livs mest fĂ€ngslande skridskotĂ€vling. SĂ„ vad vĂ€ntar du pĂ„? Glid in i denna virtuella vĂ€rld av vinterchic och kul, och förbered dig pĂ„ att bli blĂ€ndad av en mĂ€ngd fashionabla lĂ€ckerheter. StĂ„ i centrum i den glittrande isbanan, snurra, posera och sola dig i strĂ„lkastarljuset med Ice Skating Ballerina – dĂ€r varje dag Ă€r en ramppromenad pĂ„ isen!


Förbered dig pÄ att dyka med huvudet först in i Ellies vÀrld och ge dig ut pÄ den förtjusande uppgiften att skrÀddarsy hennes skridskor. Förfina din konstnÀrliga stil nÀr du vÀljer mellan isblÄ spetsar, prickande rosa mönster eller kanske blÀndande glittrande mönster. Du sitter i förarsÀtet och slutresultatet kan bli hur flamboyant eller smakfullt underskattat du vill! Eller sÄ kanske du vÀljer nÄgra förtrollande gröna skridskor med accentuering med en glittrig gnistra följt av slÄende silversnören. Eller kanske Àr vaniljvita skridskor sprÀckliga med fÀrgglada nitar och pastellrosa snören mer Ellies fart? Vilken vÀg du Àn vÀljer kan ditt konstnÀrliga öga inte ta fel.


LÄt oss sedan hjÀlpa Ellie att bli solotÀvlingens Belle i sin fÀrgglada ballerinadrÀkt. VÀlj mellan ett stickat pannband eller ett blÀndande diadem tÀckt med gnistrande strass och fluffiga konstfjÀdrar. Kombinera det med en isig blÄ klÀnning, spÀnd i midjan och flÀktar ut i mjuka lager av tutu, prydd med delikat glittrande design. Eller kliva ut ur lÄdan med en hÀpnadsvÀckande lila klÀnning prydd med lekfulla fusk och gnistrande strass, se till att lÀmna publiken och juryn i vördnad! Komplettera hennes skridskoballerinalook med en ny frisyr och ett smycke för en fantastisk look.


Vad sĂ€gs om att vi riktar vĂ„r uppmĂ€rksamhet mot Ellies snygga partner, Ben? Hans skridskor, Ă€ven om de Ă€r mindre utsmyckade, gör fortfarande ett uttalande. FörestĂ€ll dig en elegant svart modell med lekfulla stjĂ€rntryck eller klassiska plĂ€dar, vilket resulterar i en elegant och gatublandning av stil. Eller varför inte vĂ€lja ett klassiskt vitt par med subtila svarta detaljer, en nick till tidlös, traditionell elegans? Bens skridskor kan vara sĂ„ snygga eller tuffa som du vill – en Ă„terspegling av hans personlighet pĂ„ isen.


Till sist kliver vi in i glammodets rike, eftersom det Àr dags för Ellie och Ben att blÀnda som en duo. För Ellie, förestÀll dig en off-shoulder sammetsklÀnning med rika strasskanter, asymmetriska Àrmar och en kjol med full volym, perfekt ihop med en silverchoker. Eller vÀlj en kroppsnÀra scharlakansröd jumpsuit som utstrÄlar sjÀlvförtroende, komplett med designerörhÀngen och ett par blÀndande handskar. Valet Àr ditt!


För Ben, förestÀll dig en snygg marinblÄ ensemble med gyllene broderier, accentuerad med stilrena svarta byxor och i kombination med en elegant frisyr. Eller kanske du hellre skulle se honom i en helsvart outfit med en paljetthalsad blus och klassiska svarta byxor som matchar Ellies eldiga stil? Deras utseende för duontÀvlingen kan vara matchande eller kompletterande, och det Àr din uppmaning om hur dessa stilar spelas ut pÄ isen.


Ha en fantastisk tid att spela Ice Skating Ballerina -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app


Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.


Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andravinterspel frÄn Prinxy.app:


  1. Prinxy Winterella
  2. Soft Girls Winter Estetik
  3. Winter Sisters modetrender