TikTok-trender: Färgad denim on Prinxy

Spelar TikTok-trender: Färgad denim på Prinxy

Berättelsen om TikTok-trender: Färgad denim

Välkommen till TikTok Trends: Coloured Denim , där tre fashionabla vänner får klä ut sig i trendiga denimplagg!

Den färgade denimtrenden har gjort vågor på TikTok och andra sociala medieplattformar i månader, och landar nu på Prinxy.app för att lära dig hur du får ditt dagliga utseende utöver det vanliga! Färgade denimbitar finns i en mängd olika färger som ljuslila, ljusgrön, indigo och till och med babyblått. De är bra för att göra ett uttalande och lägga till lite pizzeria till din look! Denimplagg kan komma i alla möjliga former och former - från trasiga jeans till jeanskjolar och jackor. Du kan också lägga upp dem i lager för att skapa en ännu djärvare look, så att du inte kan gå fel! Med så många alternativ att välja mellan kan du gå vild och uttrycka din inre fashionista. Var kreativ och mixa och matcha dina färgade denimplagg för den perfekta statement-looken medan du spelar TikTok Trends: Colored Denim- spelet för tjejer.

Men först, låt oss träffa truppen: det är Savannah, den avantgardistiska fashionistan, Tiffany, den stilfulla minimalisten, och Isabella, den coola hipstern. Du börjar ta itu med Savannahs utseende. Vi vill se till att hon sticker ut från mängden! Hon kan välja en miniklänning med revor, trasiga fållar och lappar eller så kan hon välja en läderkorsett och ett par utsvängda jeans. Statement smycken och levande färgade sneakers är ett måste för hennes look. Till sin makeup älskar hon att bli djärv med neonögonskugga och dramatisk, uttalande liner. Ljust läppstift kommer att få henne att se poppig ut!

Låt oss nu prata om Tiffanys klassiska utseende. Hon älskar att hålla sitt utseende enkelt och diskret, men ändå påverka. När du fortsätter att spela det här modespelet kan du hjälpa henne att bestämma om hon ska välja en mintgrön jumpsuit, jeans, shorts eller en jeanskjol i en neutral färg som beige, grå eller svart. Hon kan också välja tillbehör som guldhalsband eller en söt armring för att lägga till hennes stil. För sin makeup kommer hon att hålla sig till klassiska nyanser som rosa eller nakna läppar. Hon kommer också att välja en naturlig ögonskugga och en subtil kattöga.

Slutligen, låt oss se vad du kan göra med Isabellas look som handlar om att kanalisera den coola tjejens hipsterstil. Det finns massor av alternativ i detta online -utklädningsspel för tjejer, så bläddra gärna igenom alla alternativen och välj rätt denimlook för henne - från punkrockinspirerade plagg till mer avslappnade, avslappnade alternativ som cargo shorts eller skinny jeans du kan välja vad som helst. Hon kan tillbehöra med djärva väskor eller ljusa solskor och sätta en kick till hennes look med flashiga sneakers. För att fullända sin look kan hon lägga till en lätt damma av bronzer och fylla i sina ögonbryn. Toppa sedan med en subtil läppfärgning och ett läppglans i en rolig färg.

Nu när tjejerna är klädda för att imponera, gör dig redo att ta TikTok Trends: Colored Denim- utmaningen!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra bland alla alternativ i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra TikTok-spel från Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Girls
  2. TikTok-trender: Färgblock
  3. TikTok-trender: Pojkvänmode