BerÀttelsen om __namn__

VÀlkommen till TikTok Trends: Coloured Denim , dÀr tre fashionabla vÀnner fÄr klÀ ut sig i trendiga denimplagg!

Den fÀrgade denimtrenden har gjort vÄgor pÄ TikTok och andra sociala medieplattformar i mÄnader, och landar nu pÄ Prinxy.app för att lÀra dig hur du fÄr ditt dagliga utseende utöver det vanliga! FÀrgade denimbitar finns i en mÀngd olika fÀrger som ljuslila, ljusgrön, indigo och till och med babyblÄtt. De Àr bra för att göra ett uttalande och lÀgga till lite pizzeria till din look! Denimplagg kan komma i alla möjliga former och former - frÄn trasiga jeans till jeanskjolar och jackor. Du kan ocksÄ lÀgga upp dem i lager för att skapa en Ànnu djÀrvare look, sÄ att du inte kan gÄ fel! Med sÄ mÄnga alternativ att vÀlja mellan kan du gÄ vild och uttrycka din inre fashionista. Var kreativ och mixa och matcha dina fÀrgade denimplagg för den perfekta statement-looken medan du spelar TikTok Trends: Colored Denim- spelet för tjejer.

Men först, lÄt oss trÀffa truppen: det Àr Savannah, den avantgardistiska fashionistan, Tiffany, den stilfulla minimalisten, och Isabella, den coola hipstern. Du börjar ta itu med Savannahs utseende. Vi vill se till att hon sticker ut frÄn mÀngden! Hon kan vÀlja en miniklÀnning med revor, trasiga fÄllar och lappar eller sÄ kan hon vÀlja en lÀderkorsett och ett par utsvÀngda jeans. Statement smycken och levande fÀrgade sneakers Àr ett mÄste för hennes look. Till sin makeup Àlskar hon att bli djÀrv med neonögonskugga och dramatisk, uttalande liner. Ljust lÀppstift kommer att fÄ henne att se poppig ut!

LÄt oss nu prata om Tiffanys klassiska utseende. Hon Àlskar att hÄlla sitt utseende enkelt och diskret, men ÀndÄ pÄverka. NÀr du fortsÀtter att spela det hÀr modespelet kan du hjÀlpa henne att bestÀmma om hon ska vÀlja en mintgrön jumpsuit, jeans, shorts eller en jeanskjol i en neutral fÀrg som beige, grÄ eller svart. Hon kan ocksÄ vÀlja tillbehör som guldhalsband eller en söt armring för att lÀgga till hennes stil. För sin makeup kommer hon att hÄlla sig till klassiska nyanser som rosa eller nakna lÀppar. Hon kommer ocksÄ att vÀlja en naturlig ögonskugga och en subtil kattöga.

Slutligen, lÄt oss se vad du kan göra med Isabellas look som handlar om att kanalisera den coola tjejens hipsterstil. Det finns massor av alternativ i detta online -utklÀdningsspel för tjejer, sÄ blÀddra gÀrna igenom alla alternativen och vÀlj rÀtt denimlook för henne - frÄn punkrockinspirerade plagg till mer avslappnade, avslappnade alternativ som cargo shorts eller skinny jeans du kan vÀlja vad som helst. Hon kan tillbehöra med djÀrva vÀskor eller ljusa solskor och sÀtta en kick till hennes look med flashiga sneakers. För att fullÀnda sin look kan hon lÀgga till en lÀtt damma av bronzer och fylla i sina ögonbryn. Toppa sedan med en subtil lÀppfÀrgning och ett lÀppglans i en rolig fÀrg.

Nu nÀr tjejerna Àr klÀdda för att imponera, gör dig redo att ta TikTok Trends: Colored Denim- utmaningen!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra bland alla alternativ i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Girls
  2. TikTok-trender: FĂ€rgblock
  3. TikTok-trender: PojkvÀnmode