2 dejter med modeprinsessan on Prinxy

Spelar 2 dejter med modeprinsessan på Prinxy

Berättelsen om 2 dejter med modeprinsessan

Denna underbara fashionista har inte bara en utan två dejter ikväll. Kan du hjälpa henne att se fantastisk ut i detta helt nya utklädningsspel för flickor? Låt oss gå med henne och komma igång med 2 Dates With Fashion Princess- spelet för tjejer.

Prinsessan Rapunzel är en av de mest populära prinsessorna på sociala medier. Hon har många fans från hela världen och ibland väljer hon 2 lyckliga fans för en 101 möte och hälsar. Den här gången föll hennes uppmärksamhet på dessa två snygga män och ikväll ska hon träffa dem båda. Vi pratar blind dates så hon måste se fantastisk ut, så klart. Det enda problemet är att denna vackra fashionista inte är säker på sin outfit och det är här du kan hjälpa henne.

Fortsätt spela detta online prinsessspel för tjejer och hjälp den långhåriga prinsessan att göra sig redo för sina dejter. Hon har alldeles för många fashionabla kläder i sin garderob så ta dig tid att kolla in dem alla. Det finns chica glitterklänningar som är perfekta för en danskväll, det finns feminina spetsklänningar, lekfullt tryckta klänningar perfekta för något vardagligt, och det finns även ett urval av jeansklänningar att välja mellan. Låt henne prova dem och välj den snyggaste av dem för att klä upp henne. Komplettera sedan looken med en snygg frisyr och trendiga accessoarer som du väljer.

Bra jobbat damer! Tack vare din hjälp är hon nu redo att gå på sin dejt. Ha en fantastisk tid att spela 2 Dates With Fashion Princess-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom kategoriflikarna

Liknande spel

Här är ytterligare tre Rapunzel-spel du bör kolla in:

  1. Princess Boyfriend Tag
  2. Magazine Diva: Blondie
  3. Upptagen dag för Goldie Fashionista