Skurkar mot rasism on Prinxy

Spelar Skurkar mot rasism på Prinxy

Berättelsen om Skurkar mot rasism

Även några av de elakaste skurkarna är emot rasism och de bestämde sig för att gå med i de dagliga Black Lives Matter-protesterna som pågår i USA. Är du redo att lära dig vilka de är? Kom sedan och gå med dem i detta helt nya utklädningsspel för flickor som heter Villains Against Racism !

Harley Quinn, Maleficent, den onda drottningen och Ursula har sina protesttavlor redo och de behöver bara ta itu med sin avslappnade look. Och det är här som dina modekunskaper behövs. Kom och gå med i den antirasistiska protesten tillsammans med våra fashionabla skurkar och se vilka fantastiska avslappnade looker du kan sätta ihop för var och en av dem medan du spelar detta fantastiska utklädningsspel för tjejer som heter Villains Against Racism.

Först i raden är Harley Quinn . Denna häpnadsväckande skurk är så förtjust i linne och färgglada leggings i sommar. Sätt ihop två av dina favoriter och matcha sedan ditt urval med en cool skinnjacka och ett par sneakers. Håll henne säker med en moderiktig tygmask och komplettera hennes look med en läderchoker.

Låt oss nu se vilken cool look du kan skapa för Maleficent . Hon är mer för lädertoppar som hon älskar att para ihop med svarta leggings eller läderkjolar. Låt henne prova alla dina favoritkombinationer och koppla sedan ihop den valda outfiten med en kostymjacka prydd med metalliska epauletter eller med en fjäderklädd kavaj. Sätt ett statement-halsband runt hennes hals och välj sedan en skylt med ett kraftfullt budskap på så är hon redo att gå ut på gatorna med stil.

Nästa skurk på tur är ingen mindre än The Evil Queen . Massor av jeansartiklar och trendiga sneakers styr den här drottningens avslappnade garderob och ni damer kommer säkert att hitta något coolt för henne att bära idag. Fortsätt sedan och bygg Ursulas look runt de sötaste tygmaskerna hon äger... en glittrig sjöjungfru-inspirerad mask, förstås.

Tänk på att det bara finns två regler du behöver följa när du gör dem redo för dagens långa protestsession på gatan: skorna måste vara några av de mest bekväma eftersom de kommer att gå kilometervis, och tygmasker bör inte saknas eftersom de håller dem säkra mot COVID-19-viruset.

Ha en fantastisk tid att spela Villains Against Racism dress up-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom kategoriflikarna i detta online dress up-spel för flickor

Liknande spel

Här är ytterligare tre Villains-spel du bör kolla in:

  1. Guestzilla Villain
  2. Villain's Modern Makeover
  3. Harley vill bli en prinsessa