Princesses Animal Prints Obsession on Prinxy

Spelar Princesses Animal Prints Obsession på Prinxy

Berättelsen om Princesses Animal Prints Obsession

Prinsessorna Pocahontas och Jasmine har en ny modebesatthet. Den här säsongen kan de inte få nog av djurtryck – i alla färger. Det är inte konstigt att de skulle vilja ha djurtryckta kläder hela dagen. Spela Princesses Animal Prints Obsession dress up-spel för flickor online på Prinxy.app, följ med dem på en snabb shoppingsession i köpcentret och hjälp dem att handla de senaste djurtryckta kläderna, skorna och accessoarerna!

Djurtryck är en av modetrenderna för 2020, även om detta iögonfallande trycks popularitet aldrig har försvunnit. Trycket förblir starkt som en trend för regnperioden, och i detta online dress up-spel för tjejer kommer du att upptäcka leopardmönstret, ormskinn, zebraränder och till och med tigermönster på klänningar, toppar, kostymjackor, byxor, skor och väskor. Det är ett förvånansvärt mångsidigt mönster, och du kan enkelt klä utseendet uppåt eller nedåt. Du kan vara djärv och lägga ihop de olika djurtrycken i en häpnadsväckande outfit, eller så kan du helt enkelt fokusera på ett tryckt föremål och sätta ihop dagens outfit runt det. Vi är redan nyfikna på att se vad du kommer att välja för dessa två BFFs. Är du redo att visa upp dina kunskaper?

Men först och främst, låt oss bege oss till ett köpcentrum för att handla modeprylar med djurtryck. Följ med prinsessorna i deras shopping , klicka på alla djurtryckta kläder och accessoarer och hjälp dem sedan att passa in de nya föremålen i deras garderob. Sätt sedan dina stylingfärdigheter på prov och skapa några looks på modets framkant! För Jasmine kan du välja en leopard midiklänning och para den med stövlar, en chic skinnjacka och en ny frisyr. Eller så kan du helt enkelt välja en blus i fuchsia, para den med läderleggings och få hennes outfit att sticka ut med en lång kappa med djurtryck. För Pocahontas kan du blanda en klänning med zebratryck med en fuskpälsrock och rosa stövlar, eller så kan du välja en crop-top med ormskinnstryck, en paljettkjol, ett par knähöga stövlar och en kostymjacka med zebratryck. Du har också halsdukar, handväskor, hattar och solglasögon för att komplettera deras utseende.

Låt din kreativitet flöda fritt medan du spelar detta prinsessspel med modetema online på Prinxy.app och njut av att skapa utöver det vanliga utseenden för dessa vackra fashionistas!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta online prinsessutklädningsspel för flickor.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS modespel du bör kolla in:

  1. Holografiska trender
  2. Ellie följer modetrender
  3. Prinsessan Pläd Mode Trend