kinesiskt nyår on Prinxy

Spelar kinesiskt nyår på Prinxy

Berättelsen om kinesiskt nyår

Oxens år är snart här, och prinsessan Mulan gör sig redo för att fira det kinesiska nyåret med stil. Vill du hjälpa henne att förbereda sig för det? I detta online semesterspel för tjejer kan du hjälpa din favorit Disney-prinsessa att välja nya outfits och uttalande makeup-looker för de kommande festdagarna. Vad tycker du att hon ska ha på sig vid detta tillfälle?

Det kinesiska nyåret , även känt som Lunar New Year eller Spring Festival, är en av de viktigaste högtiderna som firas i flera länder i östra Asien. Firandet börjar på den första dagen i månkalendern, så det kallas för månnyåret, och pågår till början av våren, så det kallas också för vårfesten . 2021 markerar Oxens år i kinesisk astrologi, och det börjar den 12 februari. Som det andra djuret i den kinesiska zodiaken är oxen känd för sin styrka vid beslutsamhet. Men när det gäller Mulan, när metalloxens kinesiska år börjar, vill hon finna sig själv insvept i eleganta vita, silver- och aquablå plagg. Det sägs att dessa färger attraherar tur, välstånd och hälsa, och Mulans modeutmaning för dig är att hjälpa henne att se bra ut i dessa färger under de kommande sextondagarnas firande.

Spela detta fantastiska utklädningsspel för tjejer och hjälp prinsessan Mulan att fira det kinesiska nyåret med stil! I hennes garderob kommer ni damer att hitta en utsökt samling av traditionella kläder som cheongsams och qipaos men med en modern twist. Vi vet att du kommer att älska dem alla! Men oroa dig inte, du kan skapa upp till sexton unika looks för vår prinsessa eftersom firandet kommer att pågå i mer än två veckor. Bläddra igenom dem alla, låt Mulan prova de du gillar mest och välj sedan den vinnande. Se sedan hur du kan tillbehöra den med eleganta skor, broderade väskor, statement-smycken och vintagehandfläktar. Bra jobbat, damer!

Mulans semesterlook skulle behöva en dramatisk look i nyanser av rött, orange, rosa eller lila för att vara komplett, men vi hörde att sminkspel är dina favoriter. Är du redo att bevisa dina färdigheter som makeupartist härnäst? I hennes sminkfodral kommer du att hitta allt du behöver för att skapa en vågad sminklook för vår prinsessa. Ögonskugga i många färger, olika läppstiftsnyanser, rouge, mascara och ett imponerande urval av symboler och blommiga mönster finns till ditt förfogande. Välj de du tror kommer perfekt att fullända hennes festliga makeup-look.

Är du redo för lite mer? Mulan är ansvarig för att dekorera torget där firandet kommer att äga rum i år, och hon hoppades att du kan hjälpa henne att dekorera denna plats. Du kan bevisa dina designerskickligheter när du fortsätter att spela det här onlinedekorationsspelet för tjejer på Prinxy.app! Förutom den traditionella papperslyktgirlanden, blommande körsbärsträd, bambuparaplyer och stora pappersdrakar, kan du också hitta ett brett urval av läckra rätter och drycker i kategoriflikarna på höger sida av skärmen. Välj dina favoriter och få torget dekorerad i tid till den första dagen på det nya året.

Ha en fantastisk tid att spela kinesiska nyårsspelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer

Liknande spel

Här är ytterligare tre prinsessspel du borde kolla in:

  1. Ellie: Nyårsafton
  2. K-pop nyårskonsert
  3. Princess Year Of The Rooster