Princess Valentine's Crush on Prinxy

Spelar Princess Valentine's Crush på Prinxy

Berättelsen om Princess Valentine's Crush

Princess Valentine's Crush är ett gratisspel för tjejer där ett av dina favoritpar från Disney gör sig redo att gå på en romantisk dejt direkt på Alla hjärtans dag? Vill du gissa vilka de kan vara? Kom igång nu för att ta reda på det!

I detta semesterspel online kan du hjälpa Elsa och Jack Frost att förbereda sig för att ha den perfekta dejten på alla hjärtans dag. De är så exalterade över det, och de vill båda se bra ut. Så ni tjejer utmanas att hjälpa dem att klä ut sig och välja de bästa kläderna för den här dejten. Är du med i den här utmaningen? Var då redo att börja med sminkuppgiften drottning Elsa har förberett för dig. Hon planerar att imponera på sin Valentine med en naturlig look, och vi har förberett ett imponerande urval av ögonskuggor i härliga pasteller, naturliga alternativ för rougepaletten och till och med åtta läppstiftsfärger som du kan välja mellan. Skapa hennes naturliga makeup i dina favoritfärger och komplettera sedan hennes slutliga look med ett par nya kontaktlinser. Fortsätt sedan spela vårt Elsa dress up-spel härnäst.

I det här prinsessspelet kan du välja mellan flera röda klänningar för drottning Elsa att bära denna speciella dag. Rött är passionens och kärlekens färg, och det är en av de färger som används mest på Alla hjärtans dag. Elsa är fast besluten att imponera på sin pojkvän, och här kan du hjälpa henne. Bläddra igenom hennes urval av spetsklänningar och feminina jumpsuits, klä upp henne i dina favoriter och välj den som passar henne bäst. Tillbehör sedan den med en lekfull frisyr, gnistrande smycken och några coola solkläder. Fortsätt sedan med din moderådgivares uppgift och välj en matchande outfit för Elsas Valentine. Är du redo för lite mer?

Skapa en trevlig fotohörna och ta en bild för att föreviga deras speciella dag tillsammans. Dekorera den med julklistermärken och lägg upp på sociala medier. Ha en fantastisk tid att spela Princess Valentine's Crush -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Min hemliga valentin
  2. Harley lär sig älska
  3. Fairytale Vs Villain Alla hjärtans dag