BerÀttelsen om __namn__

Ta dina sminkkunskaper till nÀsta nivÄ med detta Avatar-inspirerade sminkspel! Olivia, Rose och Ashley kommer att nÀrvara vid premiÀren av Avatars nya film ikvÀll, och de vill fÄ sin makeup-look inspirerad av den hÀr filmens atmosfÀr. Kom och hjÀlp dem med deras fantastiska smink medan du spelar Avatar Make Up Game för tjejer!

Den nya Avatar-filmen kommer att bli en spĂ€nnande och visuellt fantastisk filmupplevelse, och med vĂ„r exklusiva   sminkspel , upplevelsen kommer att gĂ„ bortom de stora skĂ€rmarna. Är du redo att utforska planeten Pandora pĂ„ ett mer fashionabelt, tjejigt sĂ€tt? Kom sedan och sĂ€tt igĂ„ng med Avatar Makeup Game för tjejer, och var beredd att skapa den perfekta looken för vĂ„ra vackra avatarer.

I detta roliga tjejspel kommer du att uppleva hundratals sminkalternativ, frĂ„n klassiska lĂ€ppstift till vilda glitterögonskuggor. SlĂ€pp loss din kreativitet och utforska de livfulla fĂ€rgerna och mönstren i AvatarvĂ€rlden nĂ€r du börjar skapa en unik makeup-look för vackra Rose. Hon Ă€r det första exemplet pĂ„ hur Avatar-inspirerad smink kan göra vilken look som helst unik och rolig. Med detta sminkspel kan du skapa din Avatar-inspirerade look och visa upp din kreativitet. Rose begĂ€rde en komplex makeup-look för hennes ögon, sĂ„ du bör fokusera pĂ„ att framhĂ€va hennes blĂ„ ögon med dina favoritnyanser av blĂ„tt, glitter och mascara. Sedan kan du komplettera hennes makeup med blĂ„ eller lila lĂ€ppar och nĂ„gra coola accessoarer. Är du redo att upptĂ€cka nĂ€sta livfulla makeuplook?

NÀrmast pÄ catwalken Àr Olivia, och du fÄr arbeta med en full ansikts- och halslook för henne. VÀlj hennes ögonskugga och lÀppstift och fokusera sedan pÄ att fÄ hennes ansikte tÀckt i en sofistikerad design. Jag anvÀnde en metallisk blÄ för hennes ögonskugga och pudrade rosa lÀppstift pÄ hennes lÀppar. Det hÀr var en av mina favoritlooker, men du kan vara djÀrv och satsa pÄ blÄtt lÀppstift och sofistikerade makeuplooker för hennes ögon.

Sist men inte minst har vi Ashley. Hon gĂ„r för halvansikte och halssminkning. Hur coolt Ă€r det hĂ€r? Du har allt du behöver tillgĂ€ngligt i Ashelys sminkkit, sĂ„ prova gĂ€rna allt du gillar innan du bestĂ€mmer dig för den vinnande looken. Med det hĂ€r sminkspelet fĂ„r du en sann Avatar-upplevelse – sĂ„ var kreativ och bli en Avatar-sminkexpert!

Ha det bra nÀr du spelar Avatar Make Up -spelet online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra sminkspel frÄn Prinxy.app:

  1. Prinxy Winterella
  2. TikTok blomstertrender
  3. Makeup Studio - Halloween