Avatar smink on Prinxy

Spelar Avatar smink på Prinxy

Berättelsen om Avatar smink

Ta dina sminkkunskaper till nästa nivå med detta Avatar-inspirerade sminkspel! Olivia, Rose och Ashley kommer att närvara vid premiären av Avatars nya film ikväll, och de vill få sin makeup-look inspirerad av den här filmens atmosfär. Kom och hjälp dem med deras fantastiska smink medan du spelar Avatar Make Up Game för tjejer!

Den nya Avatar-filmen kommer att bli en spännande och visuellt fantastisk filmupplevelse, och med vår exklusiva   sminkspel , upplevelsen kommer att gå bortom de stora skärmarna. Är du redo att utforska planeten Pandora på ett mer fashionabelt, tjejigt sätt? Kom sedan och sätt igång med Avatar Makeup Game för tjejer, och var beredd att skapa den perfekta looken för våra vackra avatarer.

I detta roliga tjejspel kommer du att uppleva hundratals sminkalternativ, från klassiska läppstift till vilda glitterögonskuggor. Släpp loss din kreativitet och utforska de livfulla färgerna och mönstren i Avatarvärlden när du börjar skapa en unik makeup-look för vackra Rose. Hon är det första exemplet på hur Avatar-inspirerad smink kan göra vilken look som helst unik och rolig. Med detta sminkspel kan du skapa din Avatar-inspirerade look och visa upp din kreativitet. Rose begärde en komplex makeup-look för hennes ögon, så du bör fokusera på att framhäva hennes blå ögon med dina favoritnyanser av blått, glitter och mascara. Sedan kan du komplettera hennes makeup med blå eller lila läppar och några coola accessoarer. Är du redo att upptäcka nästa livfulla makeuplook?

Närmast på catwalken är Olivia, och du får arbeta med en full ansikts- och halslook för henne. Välj hennes ögonskugga och läppstift och fokusera sedan på att få hennes ansikte täckt i en sofistikerad design. Jag använde en metallisk blå för hennes ögonskugga och pudrade rosa läppstift på hennes läppar. Det här var en av mina favoritlooker, men du kan vara djärv och satsa på blått läppstift och sofistikerade makeuplooker för hennes ögon.

Sist men inte minst har vi Ashley. Hon går för halvansikte och halssminkning. Hur coolt är det här? Du har allt du behöver tillgängligt i Ashelys sminkkit, så prova gärna allt du gillar innan du bestämmer dig för den vinnande looken. Med det här sminkspelet får du en sann Avatar-upplevelse – så var kreativ och bli en Avatar-sminkexpert!

Ha det bra när du spelar Avatar Make Up -spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sminkspel från Prinxy.app:

  1. Prinxy Winterella
  2. TikTok blomstertrender
  3. Makeup Studio - Halloween