Extreme Makeover: Ellie Edition on Prinxy

Spelar Extreme Makeover: Ellie Edition pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Extreme Makeover: Ellie Edition

VĂ€ntan Ă€r över! Uppföljaren till vĂ„rt succĂ©spel Extreme Makeover Ă€r hĂ€r och den hĂ€r gĂ„ngen Ă€nnu bĂ€ttre! Med uppdaterad grafik, nya utmanande uppgifter och massor av skönhetstips och tricks, i Extreme Makeover: Ellie Edition bevittnar du den fullstĂ€ndiga förvandlingen av en vacker tjej. Är du redo att ge det ett försök?

Den hÀr gÄngen ska du följa med tonÄringen Ellie till mÄnga spÀnnande skönhetsstÀllen dÀr de mirakulösa förvandlingarna sker. The Extreme Makeover: Ellie Edition-spelet kommer att ta dig in i en makeover-upplevelse pÄ flera nivÄer dÀr vÄr vackra tjej förvandlar sig sjÀlv till en fantastisk och elegant ung dam. Allt du behöver göra Àr att trycka pÄ play-knappen och börja den lÄnga vÀgen av en komplett förvandling med en första uppgift.

Ditt fantastiska arbete med att förvandla denna vackra tjej börjar med en morgonrutin som inkluderar noggrann tandborstning och blekning. AnvÀnd rÀtt redskap för att fÄ tillbaka det blÀndande vita leendet i hennes ansikte och avsluta sedan munvÄrdssessionen med en lÀppvÄrdsrutin. Att applicera ett nÀrande lÀppbalsam Àr obligatoriskt om du vill att hennes lÀppstift ska stÄ emot lÀngre, hoppa inte över detta steg. DÀrefter guidar du henne genom en kort men effektiv stretching och fortsÀtter sedan Ellies totala förvandling med en ny uppgift som vÀntar pÄ dig. Undrar vad som kommer hÀrnÀst?

Klicka pĂ„ den tredje bubblan pĂ„ skönhetskartan och gör dig redo att slutföra alla steg i Ellies hĂ„rvĂ„rdsrutin. Som hennes frisör ska du reda ut hĂ„ret, tvĂ€tta och konditionera. Föna den och överraska sedan Ellie med en helt ny hĂ„rfĂ€rg och en chic ny frisyr. Det fina med att spela hĂ„rspel online Ă€r att du kan uttrycka dig och bli sĂ„ galen du vill. Till exempel Ă€r Ellies signaturhĂ„rfĂ€rg guldblond men i det hĂ€r spelet kan du fĂ€rga den i vilken ny fĂ€rg du vill. Det finns bĂ„de söta pasteller och djĂ€rva fĂ€rger att vĂ€lja mellan, och du kan blanda fĂ€rgerna som du vill! Är du redo för lite mer?

Var sedan beredd att slutföra en av de mest komplexa uppgifterna i detta flernivÄiga makeover-spel för flickor. Det Àr dags att bevisa dina skönhetskunskaper och bli av med den otÀcka akne som tÀcker Ellies vackra ansikte. Ingen fara, den hÀr skönhetsuppgiften Àr ganska lik den du redan har upplevt i Extreme Makeover- spelet... förutom den hÀr gÄngen Àr kosmetikan du anvÀnder bÀttre. Slutför alla steg i hennes professionella ansiktsbehandling, ta ut finnarna och ge hennes hud nÀring sÄ att den ser frisk och glödande ut.

Hennes ansikte Àr redo att bli bortskÀmd med en fÀrgglad makeupsession. SlÄ nÀsta, vÄga öppna hennes professionella sminkkit och bli galen nÀr du leker med alla dessa fantastiska sminkprodukter. Skapa söta makeup-looker med de olika fÀrgerna som finns och sluta inte förrÀn du Àr nöjd med det slutliga resultatet. VarsÄgod och se om du kan slutföra Ellies nÀsta utmaning. Det ser ut som att hennes hÀnder Àr lite irriterade och hennes naglar Àr en katastrof... men det Àr nÄgot som en handspa- session och en begÄvad manikyr kan hantera - hÄller ni inte med mig, damer?

Sist men inte minst fÄr du vÀlja Ellies outfit för dagen. Dyk in i hennes tjejigt chica garderob och njut av att blÀddra igenom alla dessa fantastiska klÀnningar, feminina toppar och chica kjolar. HjÀlp henne att prova alla de kombinationer du gillar mest och vÀlj sedan den vinnande outfiten för att klÀ upp henne för dagen. Tillbehör den för en komplett look.

Och det Àr en wrap! Hon ser fantastisk ut! Ta en bild av din skapelse och dekorera den med söta klistermÀrken och lÀckra filter. Ha det sÄ kul nÀr du spelar Extreme Makeover: Ellie Edition-spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta online makeover-spel för flickor

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre skönhetsspel du bör kolla in:

  1. Streaming Makeover
  2. Ellie Morgon Rutin
  3. Min nystartade makeover