Harley lär sig älska on Prinxy

Spelar Harley lär sig älska på Prinxy

Berättelsen om Harley lär sig älska

På alla hjärtans dag har Harley Quinn bestämt sig för att hon vill bli kär. Det är kärlekens säsong, och hon kommer att gå ut och försöka dejta några killar. Hon hade fått nog av bad boys, och hon är redo att prova något nytt. Det är en stor utmaning för vår skurk att dejta royalties och snygga män, så hon kommer att behöva din vägledning den här gången. I detta helt nya semesterspel för tjejer som heter Harley Learns To Love hjälper du Harley Quinn att få en total makeover och förvandla sig själv från en grungy tjej till en söt tjej. Är du redo att bevisa dina färdigheter?

Då sätter vi igång! Harleys första uppgift för er damer kommer inlindad i ett roligt makeover-spel som ni kommer att älska. Det är ett steg där du kommer att hjälpa denna berömda skurk att bli av med sin djärva, grungy look och förvandlas till en söt tjej som kan dejta stilige Ken eller till och med Jack Frost. Så låt oss börja med att ta bort hennes sminklook. Använd bifasiskt micellärt vatten för att ta bort all skurksmink i hennes ansikte och få sedan de rosa och blå färgerna på håret. Föna den till en tjejfrisyr och fortsätt sedan med hennes makeuplook . Steg för steg, applicera lite foundation i ansiktet, sedan en varm ögonskuggsfärg, ett naturligt läppstift och lite rouge. Ett steg till och hon är redo att träffa sin första friare. Är du redo att ta en titt genom den tjejiga garderoben vi har förberett för nya Harley Quinn?

Skynda dig då och spela vårt online Harley Quinn dress up-spel för flickan nästa. Hennes nya garderob var fylld med godisinspirerade färger och tjejiga detaljer, trendiga skor och massor av chica accessoarer som du kan använda i oändliga kombinationer. Så låt oss få henne att prova några blickar. Klä upp henne i alla dina favoritklänningar, eller mixa och matcha volangtoppar, crop-tops och eleganta blusar med vida kjolar, byxor med hög midja eller underbara tutu-kjolar. Välj den vinnande looken och komplettera den med ett par högklackade skor, en miniväska och metalliska smycken. Äntligen är hon redo att välja ett datum. Vem ska vara hennes Valentine, och var ska de dejta?

Det är något vi kommer att ta reda på härnäst, men inte innan vi analyserar Harleys alternativ. Ken, Jack Frost och Flynn är de tre stiliga killarna som är villiga att fira denna alla hjärtans dag tillsammans med vår #softgirl Harley Quinn, så hjälp henne att välja sin dejt. Därefter måste du bestämma dig för en plats där de ska tillbringa dagen tillsammans och sedan vara redo att uppleva spänningen med en första dejt. Spela detta underhållande Harley Quinn -kyssspel online på Prinxy.app och hjälp din favoritskurk och hennes stiliga pojkvän att fylla kyssmätaren utan att fångas av nyfikna ögon.

Ha en fantastisk tid att spela Harley Learns To Love -spel för flickor online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Min hemliga valentin
  2. Princess Be My Valentine
  3. Fairytale Vs Villain Alla hjärtans dag