Ibiza Pool Party on Prinxy

Spelar Ibiza Pool Party pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Ibiza Pool Party

Jaja, sommarlovet Àr Àntligen hÀr! Elsa och Ariel Àr sÄ exalterade över det. I Är gjorde de enorma planer och med din hjÀlp kommer de att fÄ den bÀsta sommaren hittills. Kom och gÄ med de tvÄ BFF:arna i detta gratis-att-spela makeover-spel för tjejer som heter Ibiza Pool Party , och hjÀlp prinsessorna att ha en sommarsemester att minnas!

VĂ€dret i staden visade sig vara supervarmt i somras, sĂ„ Ariel och Elsa gjorde nĂ„gra sista minuten-planer för att Ă„ka ivĂ€g och chilla vid poolen. Ibiza verkade vara ett bra alternativ för deras semester, och hĂ€r Ă€r du inbjuden att gĂ„ med tjejerna för lite sommarnöje! I detta online makeover-spel har Elsa och Ariel förberett nĂ„gra sommaraktiviteter för tjejer som du kommer att Ă€lska. Är ni damer redo att ge sig ut pĂ„ en rolig resa till Ibiza? Sedan Ă€r det bara att sĂ€tta igĂ„ng med Ibiza Pool Party , och ha det kul tillsammans med dina favorit Disney-prinsessor!

Det första pĂ„ din att-göra-lista Ă€r en resa till det lokala spaet, dit Ariel och Elsa vill gĂ„ pĂ„ nĂ„gra speciella skönhetsbehandlingar. Tjejerna ska gĂ„ pĂ„ ett poolparty senare idag, sĂ„ utmaningen för dig Ă€r att hjĂ€lpa dem att se bra ut! Är du redo att imponera pĂ„ dem med dina skönhetskunskaper? Skynda dig sedan och gĂ„ med drottning Elsa i spaet eftersom hon Ă€r den första att upptĂ€cka dina skönhetsbehandlingar. SkĂ€m bort Elsas hy med en delikat alger ansiktsmask och hennes kropp med lite nĂ€rande olja. Applicera sedan saltskrubb pĂ„ kroppen, tvĂ€tta bort den och tĂ€ck sedan hennes ansikte och kropp med en generös mĂ€ngd solkrĂ€m. Kom ihĂ„g damer: du bör aldrig utsĂ€tta dig för solen utan ordentligt skydd. SolbrĂ€nna lĂ€mnar allvarliga mĂ€rken pĂ„ din hud och pĂ„skyndar Ă„ldringsprocessen. Är du redo för lite mer?

FortsÀtt sedan och fortsÀtt detta online prinsessspel med bortskÀmda prinsessan Ariel nÀsta! Den hÀr gÄngen fÄr du anvÀnda en guldmask i ansiktet och lite Äterfuktande krÀm pÄ kroppen! Applicera kaffeskrubb pÄ ansikte och kropp för att ta bort den torra huden, tvÀtta bort den och applicera sedan lite solskyddsspray pÄ ansikte och kropp. NÀr du Àr klar med Ariels skönhetsbehandling kan du fortsÀtta med att bevisa dina makeupartistfÀrdigheter hÀrnÀst! FÀrgerna som finns till ditt förfogande i vÄrt exklusiva sminkspel för tjejer Àr nÄgra av de sötaste. BlÀddra igenom alla tillgÀngliga alternativ och vÀlj den ögonskuggsfÀrg och den lÀppstiftsnyans du gillar mest. Komplettera sedan tjejernas makeuplook med en naturlig rougefÀrg och en glödande illuminator. Bra jobbat, damer! Tjejerna Àr nÀstan redo att bege sig till sitt första poolparty pÄ Ibiza, men inte innan du klÀr dem i chica strandklÀder!

Den tredje utmaningen som Elsa och Ariel har förberett för dig i Ibiza Pool Party -spelet kommer i form av ett utklÀdningsspel . Tjejerna valde de snyggaste baddrÀkterna för sin resa till Ibiza, men de kan inte bestÀmma sig för vad de ska ha pÄ sig, och hÀr kan du hjÀlpa dem. LÄt tjejerna prova alla de bikinis och badklÀder du gillar mest, vÀlj dina favoriter och tillbehör sedan de sista lookerna med ombre-frisyrer, eleganta solklÀder och fÀrgglada kedjor.

Ha en fantastisk tid att spela Ibiza Pool Party -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra sommarspel frÄn Prinxy.app:

  1. Sommarens estetik
  2. Curly's Dreamy Summer
  3. Prinsessornas sommarlov