Sommarens estetik on Prinxy

Spelar Sommarens estetik på Prinxy

Berättelsen om Sommarens estetik

Sommaren är här, och dessa 5 BFFs njuter redan av den med stil med fantastiska resor runt om i världen! I år valde var och en av dem ett unikt resmål för sommarlovet, men de håller sig uppdaterade genom att skicka massor av bilder till varandra. I slutet av sommaren ska de ha gjort ett album med de vackraste platserna de besökt under detta efterlängtade sommarlov. De kan kalla det sommarestetik och, med din hjälp, kommer de att fylla det med spektakulära landskap, häpnadsväckande sommarkläder, smaskiga kalla drycker och #goodvibesonly. Gå med dem och gör dig redo att upptäcka sommarens vackraste färger i detta gratis-att-spela utklädningsspel för flickor.

Sommaren är mångas favoritårstid, och våra tjejer är stora fans av den. De brukar tillbringa sin semester med att utforska vilda stränder, gå på de coolaste poolfesterna eller återuppleva sin barndom med ett besök hos sina morföräldrar. Det är det som hjälper dem att ladda om, och det finns inget annat som kan konkurrera med några veckors sorglösa och glada dagar under solen. Moana, Merida, Belle, Aurora och deras bästa vän Emma, är tjejerna som bjuder in dig att upptäcka sina favoritresmål på sommarlovet medan de spelar Summer Aesthetics Dress Up Game för tjejer online på Prinxy.app!

Ditt första stopp i vårt utklädningsspel online, fantastiska Italien! Här följer du med vackra Emma på picknick i en citronträdgård. Hon hittade detta underbara hörn av himlen gömt på Amalfikusten, och hon har turen att njuta av en privat picknick här. Bara ni två, citrondoften och fåglarnas glada kvittrande. Låt oss se vad hon ska ha på sig för detta tillfälle. Emmas sommargarderob styrs av blommönster i år, och du får välja hennes dagens outfit bland ett brett urval av klänningar som är fria från axlarna, toppar med spaghettiband och härliga kjolar. Komplettera hennes sista look med en lockig frisyr och smycken som du väljer. Bra jobbat, damer! Hoppa på ett plan och gör dig redo att träffa prinsessan Moana nästa gång!

Prinsessan Moana reste till Bali för sommarlovet, och här ska hon njuta av en tidlös ö-livsstil. Kommer du att hjälpa henne att se bra ut inför dagens fotografering? Det kommer att utspela sig mitt i en djungel, hur coolt är det? Kolla in Moanas sommariga garderob, låt henne prova alla de kläder du gillar mest och välj en som hjälper henne att sticka ut medan den är omgiven av den gröna naturen och färgglada fåglar. Är du redo för din nästa destination? Vårt prinsessspel kommer att ta dig till London härnäst, där du och Merida ska upptäcka en av de vackraste gatorna i staden! Notting Hill blommar för fullt, och Merida planerar att ta bilderna hon ska lägga in i albumet Summer Aesthetics. Men vad ska hon ha på sig? Rosa och lila nyanser styr landskapet, och något rött eller något blått hjälper henne att sticka ut. Är du redo för lite mer?

Vårt spel med sommartema skulle inte vara komplett utan en resa till Auroras morföräldrar! Barfota i trädgården översvämmad av en perfekt gyllene timme, du och Aurora kommer att ha den bästa tiden någonsin. Kör fingrarna genom hennes fashionabla garderob inspirerad av Cottagecore-estetiken och se vilken härlig outfit du kan välja för Auroras bakgårdsfotosession. Sist men inte minst är du inbjuden att gå med vackra Belle till Grekland. Att klä upp Belle i en häpnadsväckande baddräkt är den sista utmaningen du måste klara av i vårt gratis-att-spela modespel för tjejer! Slutligen, spara din skapelse och dela den med dina vänner!

Ha en fantastisk tid att spela Summer Aesthetics -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sommarspel från Prinxy.app:

  1. Din sommarlov
  2. Sommarfirande
  3. Prinsessornas sommarfester