Ibiza Pool Party on Prinxy

Spelar Ibiza Pool Party på Prinxy

Berättelsen om Ibiza Pool Party

Jaja, sommarlovet är äntligen här! Elsa och Ariel är så exalterade över det. I år gjorde de enorma planer och med din hjälp kommer de att få den bästa sommaren hittills. Kom och gå med de två BFF:arna i detta gratis-att-spela makeover-spel för tjejer som heter Ibiza Pool Party , och hjälp prinsessorna att ha en sommarsemester att minnas!

Vädret i staden visade sig vara supervarmt i somras, så Ariel och Elsa gjorde några sista minuten-planer för att åka iväg och chilla vid poolen. Ibiza verkade vara ett bra alternativ för deras semester, och här är du inbjuden att gå med tjejerna för lite sommarnöje! I detta online makeover-spel har Elsa och Ariel förberett några sommaraktiviteter för tjejer som du kommer att älska. Är ni damer redo att ge sig ut på en rolig resa till Ibiza? Sedan är det bara att sätta igång med Ibiza Pool Party , och ha det kul tillsammans med dina favorit Disney-prinsessor!

Det första på din att-göra-lista är en resa till det lokala spaet, dit Ariel och Elsa vill gå på några speciella skönhetsbehandlingar. Tjejerna ska gå på ett poolparty senare idag, så utmaningen för dig är att hjälpa dem att se bra ut! Är du redo att imponera på dem med dina skönhetskunskaper? Skynda dig sedan och gå med drottning Elsa i spaet eftersom hon är den första att upptäcka dina skönhetsbehandlingar. Skäm bort Elsas hy med en delikat alger ansiktsmask och hennes kropp med lite närande olja. Applicera sedan saltskrubb på kroppen, tvätta bort den och täck sedan hennes ansikte och kropp med en generös mängd solkräm. Kom ihåg damer: du bör aldrig utsätta dig för solen utan ordentligt skydd. Solbränna lämnar allvarliga märken på din hud och påskyndar åldringsprocessen. Är du redo för lite mer?

Fortsätt sedan och fortsätt detta online prinsessspel med bortskämda prinsessan Ariel nästa! Den här gången får du använda en guldmask i ansiktet och lite återfuktande kräm på kroppen! Applicera kaffeskrubb på ansikte och kropp för att ta bort den torra huden, tvätta bort den och applicera sedan lite solskyddsspray på ansikte och kropp. När du är klar med Ariels skönhetsbehandling kan du fortsätta med att bevisa dina makeupartistfärdigheter härnäst! Färgerna som finns till ditt förfogande i vårt exklusiva sminkspel för tjejer är några av de sötaste. Bläddra igenom alla tillgängliga alternativ och välj den ögonskuggsfärg och den läppstiftsnyans du gillar mest. Komplettera sedan tjejernas makeuplook med en naturlig rougefärg och en glödande illuminator. Bra jobbat, damer! Tjejerna är nästan redo att bege sig till sitt första poolparty på Ibiza, men inte innan du klär dem i chica strandkläder!

Den tredje utmaningen som Elsa och Ariel har förberett för dig i Ibiza Pool Party -spelet kommer i form av ett utklädningsspel . Tjejerna valde de snyggaste baddräkterna för sin resa till Ibiza, men de kan inte bestämma sig för vad de ska ha på sig, och här kan du hjälpa dem. Låt tjejerna prova alla de bikinis och badkläder du gillar mest, välj dina favoriter och tillbehör sedan de sista lookerna med ombre-frisyrer, eleganta solkläder och färgglada kedjor.

Ha en fantastisk tid att spela Ibiza Pool Party -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sommarspel från Prinxy.app:

  1. Sommarens estetik
  2. Curly's Dreamy Summer
  3. Prinsessornas sommarlov