Berättelsen om Kärlek I Stil

Gör dig redo att fira årets mest romantiska dag med vårt helt nya spel för tjejer som heter Love In Style ! Detta roliga och spännande utklädningsspel handlar om att göra vår tjej redo för alla hjärtans dag. Hjälp henne att välja fashionabla kökskläder för att baka något sött till hennes bu, klä sedan upp henne för hennes romantiska dejt! Ha det så kul att spela Love In Style online på Prinxy.app!

Alla hjärtans dag firar kärlek och romantik, så vi skapade det perfekta spelet med jultema för att få dig i humör för din dejt. Love In Style är laddat med massor av fashionabla outfits i vitt, rosa, rött och fuchsia och gnistrande accessoarer som hjälper dig att skapa tre unika och romantiska looks på samma gång för vår tjej. Kom igång, bläddra igenom dem och gör dina fantastiska looks!

En färgglad köksoutfit är den första looken du får välja för underbara Anastasia i detta modespel för tjejer. Hon planerar att överraska sitt buo med något sött idag, men innan hon går in i köket vill hon hitta en bekväm och chic outfit för hennes baksession. Håll utkik efter de perfekta kombinationerna av toppar, underdelar och accessoarer för att få vår tjej att se bäst ut. Knyt håret i en lekfull hästsvans och glöm sedan inte att välja ett flickförkläde för att hålla hennes kökskläder ren. Hon ser fantastisk ut! Är du redo för lite mer? Låt oss se vilken romantisk dejtlook du kan sätta ihop för henne!

Tänk på att hon kommer att behöva två fantastiska dejtlooks idag, en för att passa en kaffedejt och den andra för att göra ett gott intryck på den romantiska middagen. Så låt oss börja med den första dejten! Kläddelarna och tillbehören vi förberett till ditt förfogande i detta Alla hjärtans dag-utklädningsspel   för tjejer utmanar dig att skapa en söt casual outfit i rosa och fuchsia nyanser. Sätt ihop en godisfärgad crop top-blus med lekfulla utskärningar, rosa cargobyxor med eller ett par utsvängda jeansbyxor med hjärttryck, combatboots i ljusrosa och en fuchsiaväska med hjärtdetalj. Tillbehör med rosa hjärtformade örhängen för en fantastisk romantisk look.

Fortsätt spela vårt modespel online och anta utmaningen att skapa en glam outfit för hennes romantiska middagsdejt. Anastasias andra outfit måste vara en blandning av fuchsia och rött. Bläddra igenom hennes urval av miniklänningar med romantiska rosettdetaljer och välj din favorit att klä upp henne med. Hitta sedan det perfekta paret pumps för att komplettera hennes klänning och tillbehör den vinnande looken med gyllene hjärtformade örhängen och en chic liten handväska. Låt din kreativitet flöda och skapa fantastiska looks för tjejen!

Ha en underbar tid med att spela Love In Style -spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Min hemliga valentin
  2. Harley lär sig älska
  3. Alla hjärtans sminktrender