Popsy Surprise: Alla hjärtans dag-upptåg on Prinxy

Spelar Popsy Surprise: Alla hjärtans dag-upptåg på Prinxy

Berättelsen om Popsy Surprise: Alla hjärtans dag-upptåg

Det är alla hjärtans dag , och för första gången i hennes liv är vår söta LOL Doll inte glad för det. Hon har ett brustet hjärta och hon är inte på humör för söta saker. Hennes pojkvän lämnade henne nyligen för en av hennes vänner, och hon kan inte vänta med att lära det nypräglade paret en läxa. Hon kommer att behöva allt ditt stöd för att ta itu med alla detaljer om en hemsk middag på Alla hjärtans dag, och du kan hjälpa henne i Popsy Surprise: Valentine's Day Prank- spelet för tjejer. Är du redo att gå med henne?

I detta helt nya semesterspel för tjejer kan du hjälpa vår popsy-prinsessa att förstöra sin före detta älskares dejt, och vi tror att du kommer att älska att ta itu med alla detaljer i detta superspeciella Alla hjärtans dag-upptåg. Men först måste hon bära sin bästa outfit och en fantastisk makeuplook för detta tillfälle, och det är här din första uppgift börjar. Var Popsys personliga makeupartist medan du spelar detta online LOL Surprise Makeup Game på Prinxy.app och överraska henne med en djärv makeuplook. Välj en godisfärgad nyans för hennes hud och fortsätt sedan med hennes makeuplook. Använd pastellfärger för ögonskuggor, naturliga rouge nyanser och djärvt läppstift för att få en häpnadsväckande makeup-look för henne.

Med hennes make-up klar kan du nu gå vidare till nästa steg i detta gratisspel för tjejer och fortsätta med att slutföra LOL Surprise Dress Up Game nästa. I hennes alla hjärtans speciella garderob kommer du att hitta några av de snyggaste klädesplaggen du någonsin sett. Förutom de eldröda klänningarna finns det några läderbitar i söta pasteller, chica korsetter och klackar som du kan använda för att fullända hennes look. Mixa och matcha de saker du gillar mest och välj sedan en ny frisyr för henne också. Undrar du vad som kommer härnäst?

Nåväl, nu får ni damer hjälpa vår popsy-prinsessa att förbereda ett roligt alla hjärtans dag- upptåg för hennes ex-pojkvän och hans nya flickvän. De ska fira sin allra första Alla hjärtans dag på en tjusig restaurang och som tur var fick vår tjej händerna på deras bord. Ni måste ta reda på alla detaljer i ditt skämt och förstöra denna älskares romantiska middag med några knep. Var försiktig så att du inte fastnar!

Ha det bra när du spelar Popsy Surprise: Valentine's Day Prank- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Princess Love Party
  2. Harley lär sig älska
  3. Prinsessan Alla hjärtans dag havskatt