TikTok blomstertrender on Prinxy

Spelar TikTok blomstertrender på Prinxy

Berättelsen om TikTok blomstertrender

Den här sommaren tycks bli lite blommig när det gäller sminktrender. I dagens TikTok Floral Trends- spel kommer du att upptäcka denna livliga sommartrend och lära dig hur du skapar tre olika blommiga looks för dina favorit Clony Girls!

Är du redo att ta en titt? Vi på Prinxy.app handlar om den blommiga looken och älskar den så mycket att vi har ytterligare tre #FloralTrends makeup-looks som kommer ut i sommar. Den första spelar Kiki, en begåvad artist som kommer att leda dig genom hennes makeup-look med enhörningstema inspirerad av dessa fantasivarelsers magiska värld. Det är enkelt att återskapa hennes makeup-look, du måste följa några grundläggande sminksteg och du är redo att imponera på alla dina vänner på den kommande strandfesten. Experimentera med olika nyanser av ögonskuggor och blanda dem i oändliga kombinationer. Lägg sedan till lite glitter ovanpå hennes ögon och applicera mascara, rouge och en djärv läppstiftsnyans för att fullända hennes look. Glöm inte att plocka några glittrande ädelstenar som kommer att ge din skapelse en fin finish!

Bra jobbat, damer! Nu ska vi skynda oss och gå med Olivia nästa. Hon kan också använda din hjälp, men kom ihåg att hennes utmaning inte är ditt genomsnittliga sminkspel   för tjejer. Med så fantastiska dockliknande egenskaper och en fantastisk stilkänsla är Olivia här för att visa dig vad hon har i sitt kit. Från skimrande ögonskuggsalternativ till glödande highlighteralternativ, flickiga klistermärken och trendiga TikTok-tillbehör, Olivias makeup-look skriker originalitet. Få Olivia att bli färgglad med en rosa och gul look eller ge henne en urban, trendig look med röd och vit ögonskugga. Komplettera Olivias trendiga look med djärv mascara och några glittrande ansiktsklistermärken. När du har skapat ett mästerverk i hennes ansikte, välj några tillbehör som kommer att komplettera hennes utseende.

Hoppas du är redo för lite mer vi fortsätter med Reginas sminkpass direkt! Hon är så redo att prova en ny look, är du också? Den här gången vill hon prova kallfärgad smink, och du får chansen att välja bland ett gäng isblommadesigner, kronblad och glittrande ädelstenar, de som ser bäst ut på henne. Gå igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna tredje sminkenhet, var kreativ och se vilken sommarsminklook du kan sätta ihop för vår underbara tjej här.

Ha en fantastisk tid att spela TikTok Floral Trends online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra TikTok-spel från Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok flätade frisyrer
  3. Crypto Gals TikTok Fashion