Barbiecore on Prinxy

Spelar Barbiecore på Prinxy

Berättelsen om Barbiecore

Det finns en ny trend i stan, och ni tjejer kommer att älska den eftersom det handlar om rosa och bubbelgum. Den tjejiga modeestetiken inspirerad av Barbies glamvärld är det centrala temat i detta gratis-att-spela utklädningsspel som ni damer kommer att älska. Kom och gå med söta Ellie i Barbiecore -utklädningsspelet för tjejer och upptäck vår tjejs beroende av heta rosa kläder och du hjälper henne att klä upp sig för en rolig dag!

Men innan du dyker in i Ellies urval av ögongodiskläder, gör dig redo att arbeta på dina makeupartister först. Barbie har ett ögonblick inte bara inom mode utan också inom skönhet, och i vårt online sminkspel för tjejer får du skapa de sötaste Barbiecore-inspirerade makeup-lookerna som får alla huvuden att vända på när du går nerför gatan. Ljusrosa ögonskugga, snyggt rosa läppglans, kraftrosa rouge och även några heta rosa nyanser hjälper dig att börja hantera Ellies supersöta docklook. Sedan kan du komplettera den med svart mascara och gnistrande ansiktsjuveler. Nu när du vet att du kan rocka den här dockliknande sminktrenden, gör dig redo att svepa igenom det breda urvalet av klädesplagg och accessoarer nedan för att kolla in mer Barbiecore-inspiration.

Barbiecore är TikToks nya favorithår-, smink- och nagelestetiska trend just nu, och Ellies mål är att täcka modetrenderna med hennes rosa-på-rosa fashionabla outfits. I detta modespel för tjejer kan du skapa två färgglada kläder för vår vackra dam här. För den första får du hjälpa Ellie att välja sin avslappnade look samtidigt som du blandar och matchar kläder och accessoarer i olika rosa nyanser. För detta kan du välja crop tops och minikjolar eller välja din favoritdesignerklänning som hon ska bära idag. Glama sedan Ellies outfit med gnistrande smycken, solkläder och snygga väskor. Är du redo för lite mer?

När du fortsätter att spela vårt färgglada utklädningsspel   för tjejer får du dyka in i Ellies sportiga chica urval av kläder inspirerade av Magot Robbies statement-rollerskate girl looks från filmen Barbie. Hon ska åka rullskridskor i centrum, och som trendsättare måste hon se så bra ut som möjligt. Fortsätt härnäst med den andra modeutmaningen vi har förberett för dig i Barbiecore-utklädningsspelet, och den här gången kan du ha kul med att para ihop din favoritbody med de mest färgglada gymshorts som hjälper dig att skapa en fängslande sommarlook för vår tjej . Komplettera ditt urval med de rätta sportiga och chica tillbehören och ett par coola rullskridskor.

Ha det bra när du spelar Barbiecore TikTok   spel för flickor   online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra TikTok-spel från Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok Urban Outfits
  3. TikTok flätade frisyrer