BerÀttelsen om __namn__

Det finns en ny trend i stan, och ni tjejer kommer att Àlska den eftersom det handlar om rosa och bubbelgum. Den tjejiga modeestetiken inspirerad av Barbies glamvÀrld Àr det centrala temat i detta gratis-att-spela utklÀdningsspel som ni damer kommer att Àlska. Kom och gÄ med söta Ellie i Barbiecore -utklÀdningsspelet för tjejer och upptÀck vÄr tjejs beroende av heta rosa klÀder och du hjÀlper henne att klÀ upp sig för en rolig dag!

Men innan du dyker in i Ellies urval av ögongodisklÀder, gör dig redo att arbeta pÄ dina makeupartister först. Barbie har ett ögonblick inte bara inom mode utan ocksÄ inom skönhet, och i vÄrt online sminkspel för tjejer fÄr du skapa de sötaste Barbiecore-inspirerade makeup-lookerna som fÄr alla huvuden att vÀnda pÄ nÀr du gÄr nerför gatan. Ljusrosa ögonskugga, snyggt rosa lÀppglans, kraftrosa rouge och Àven nÄgra heta rosa nyanser hjÀlper dig att börja hantera Ellies supersöta docklook. Sedan kan du komplettera den med svart mascara och gnistrande ansiktsjuveler. Nu nÀr du vet att du kan rocka den hÀr dockliknande sminktrenden, gör dig redo att svepa igenom det breda urvalet av klÀdesplagg och accessoarer nedan för att kolla in mer Barbiecore-inspiration.

Barbiecore Ă€r TikToks nya favorithĂ„r-, smink- och nagelestetiska trend just nu, och Ellies mĂ„l Ă€r att tĂ€cka modetrenderna med hennes rosa-pĂ„-rosa fashionabla outfits. I detta modespel för tjejer kan du skapa tvĂ„ fĂ€rgglada klĂ€der för vĂ„r vackra dam hĂ€r. För den första fĂ„r du hjĂ€lpa Ellie att vĂ€lja sin avslappnade look samtidigt som du blandar och matchar klĂ€der och accessoarer i olika rosa nyanser. För detta kan du vĂ€lja crop tops och minikjolar eller vĂ€lja din favoritdesignerklĂ€nning som hon ska bĂ€ra idag. Glama sedan Ellies outfit med gnistrande smycken, solklĂ€der och snygga vĂ€skor. Är du redo för lite mer?

NĂ€r du fortsĂ€tter att spela vĂ„rt fĂ€rgglada utklĂ€dningsspel   för tjejer fĂ„r du dyka in i Ellies sportiga chica urval av klĂ€der inspirerade av Magot Robbies statement-rollerskate girl looks frĂ„n filmen Barbie. Hon ska Ă„ka rullskridskor i centrum, och som trendsĂ€ttare mĂ„ste hon se sĂ„ bra ut som möjligt. FortsĂ€tt hĂ€rnĂ€st med den andra modeutmaningen vi har förberett för dig i Barbiecore-utklĂ€dningsspelet, och den hĂ€r gĂ„ngen kan du ha kul med att para ihop din favoritbody med de mest fĂ€rgglada gymshorts som hjĂ€lper dig att skapa en fĂ€ngslande sommarlook för vĂ„r tjej . Komplettera ditt urval med de rĂ€tta sportiga och chica tillbehören och ett par coola rullskridskor.

Ha det bra nĂ€r du spelar Barbiecore TikTok   spel för flickor   online pĂ„ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok Urban Outfits
  3. TikTok flÀtade frisyrer