Extreme Makeover: Harley Edition on Prinxy

Spelar Extreme Makeover: Harley Edition på Prinxy

Berättelsen om Extreme Makeover: Harley Edition

Vad får du när du korsar en skurk med en skönhetsguru? Ett av de bästa makeover-spelen du har spelat hittills! Gör dig redo att gå med fröken Harley Queen i hennes totala förvandling från en hård skurk till en bedårande tween när du spelar Extreme Makeover: Harley Edition- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Extreme Makeover: Harley Edition är det tredje spelet i vår succéserie av Extreme Makeover-spel, och den här gången är det ännu bättre! Med uppdaterad grafik, nya utmanande uppgifter och massor av skönhetstips och tricks, i Extreme Makeover: Harley Edition bevittnar du den fullständiga förvandlingen av en av de mest ikoniska skurkarna genom tiderna, som också vill vara vacker. Så vilket bättre sätt att visa henne hur mycket vi älskar henne än att ge henne en Extreme Makeover?

Spelet börjar med att du ger hennes hy en glödande boost med rätt skönhetsprodukter och krämer. Använd en rengöringsmedel för att börja morgonrutinen, släpp sedan de röda finnarna och använd en professionell pincett för att forma hennes ögonbryn. Applicera en citrusmask i ansiktet och ett lager läppbalsam för att återfukta hennes läppar. Att komma in i Harleys hudvårdsrutin kräver lite extra tid eftersom det finns så många produkter hon gillar att använda, men det bästa är att du får göra allt detta samtidigt som du lär dig några fantastiska skönhetstips och tricks – för vem älskar inte att lära sig något nytt medan du spelar makeover-spel online?

Spelet fortsätter med att du tar bort hennes signaturfärger från hennes hår och sedan jobbar på hennes makeup. Följ steg-för-steg-instruktionerna i vårt hårspel för att slutföra hårvårdsrutinen, styla upp det i lekfulla strandvågor eller en romantisk flätad hästsvans, och bestäm sedan om du vill färga den i en ny färg eller du skulle vilja lämna det gyllene ljust. Bra jobbat, damer! Vad sägs om lite smink nu?

Börja spela sminkspelet genom att välja den bästa foundationnyansen och concealern för vår underbara Harley . Applicera sedan en highlighter också och börja sedan leka med de olika färgerna som finns i hennes sminkkit. Varma bruna nyanser, djärva blandningar av grönt och lila, eller pastellfärger är några av dina alternativ när det gäller ögonskuggsfärger. Välj de du gillar mest och komplettera sedan Harleys ögonmakeup med svart mascara. Bläddra igenom hennes urval av läppstift härnäst och komplettera sedan den nya makeuplooken med en fin rouge nyans.

Efter att du är klar med sminkpasset kan du sedan välja mellan olika outfits för henne att bära medan hon får en professionell manikyr. Klä upp henne i något flickaktigt och superfärgat så att hon kan skjuta sina grejer genom Gotham Citys gator. Du kan till och med se till att hon har de perfekta tillbehören!

Ha en fantastisk tid att spela Extreme Makeover: Harley Edition online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Makeover-spel från Prinxy.app:

  1. Extrem makeover  
  2. Ellie: Maskne Face Care
  3. Extreme Makeover: Ellie Edition