BerÀttelsen om __namn__

Festivaltid kom lite sent 2020 men som tur Àr kan du fortfarande överraska dina vÀnner med nÄgra hÀpnadsvÀckande blickar. HÄrkrita Àr i trenderna sÄ ni damer bör vara beredda att lÀra er mer om denna fÀrgglada hÄrtrend i spelet Hair Chalk Hairstyles för tjejer.

HÄrkritidéerna som presenteras hÀr Àr din gyllene biljett till omedelbart, hÀpnadsvÀckande festivalhÄr, sÄ lÄt oss tillsammans skapa den perfekta sommarfrisyren medan du fortsÀtter att spela detta online hÄrspel för tjejer.

Först mÄste vi fÄ hÄret rent och konditionerat. Glöm inte att Àven applicera en nÀrande hÄrmask... ett friskt och glansigt hÄr Àr basen i vilken cool frisyr som helst. NÀr du har slutfört alla steg i en professionell hÄrvÄrdsrutin kan du sedan gÄ vidare och vÀlja rÀtt stil för ditt hÄr. SkrÀddarsy din festivalfrisyr med tjejlugn, tajta flÀtor, stökiga bullar, lösa lockar och mer. Du fÄr massor av alternativ och du kan vÀlja vad du vill för att bygga din perfekta frisyr. Bra jobbat, lÄt oss inte fÀrga det.

PĂ„ nĂ€sta sida i detta skönhetsspel online kan du vĂ€lja de fĂ€rger du vill lĂ€gga till i din coola festivalfrisyr. Det finns mĂ„nga kritafĂ€rger du kan vĂ€lja mellan. VĂ€lj de du gillar, bli galen och gör ditt hĂ„r sĂ„ fĂ€rgglatt som du vill! TĂ€nk pĂ„ att det Ă€r enkelt och sĂ€kert att anvĂ€nda krita för att fĂ€rga ditt hĂ„r, men tĂ€nk pĂ„ att inte hamna i en daglig hĂ„rkritbesatthet. Även om det inte Ă€r lika skadligt som ett permanent fĂ€rgĂ€mne, suger det lite fukt ur ditt hĂ„r, vilket gör det lite ömtĂ„ligare.

LĂ„t sedan allt poppa upp med den perfekta sminket och outfiten. GĂ„ igenom alla kosmetika som finns till ditt förfogande och anvĂ€nd dina favoriter för att designa en tjejig makeup-look. Komplettera sedan din festivallook med en chic outfit och ett par statement örhĂ€ngen. Älskar du inte din frĂ€scha nya look?

Ha kul nÀr du spelar spelet Hair Chalk Hairstyles för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att spela detta roliga spel för flickor

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre frisyrespel du bör kolla in:

  1. Harley Quinn frisyrer
  2. Ellie Glamour frisyrer
  3. Princess Bridesmaids Frisörsalong