Hårkrita frisyrer on Prinxy

Spelar Hårkrita frisyrer på Prinxy

Berättelsen om Hårkrita frisyrer

Festivaltid kom lite sent 2020 men som tur är kan du fortfarande överraska dina vänner med några häpnadsväckande blickar. Hårkrita är i trenderna så ni damer bör vara beredda att lära er mer om denna färgglada hårtrend i spelet Hair Chalk Hairstyles för tjejer.

Hårkritidéerna som presenteras här är din gyllene biljett till omedelbart, häpnadsväckande festivalhår, så låt oss tillsammans skapa den perfekta sommarfrisyren medan du fortsätter att spela detta online hårspel för tjejer.

Först måste vi få håret rent och konditionerat. Glöm inte att även applicera en närande hårmask... ett friskt och glansigt hår är basen i vilken cool frisyr som helst. När du har slutfört alla steg i en professionell hårvårdsrutin kan du sedan gå vidare och välja rätt stil för ditt hår. Skräddarsy din festivalfrisyr med tjejlugn, tajta flätor, stökiga bullar, lösa lockar och mer. Du får massor av alternativ och du kan välja vad du vill för att bygga din perfekta frisyr. Bra jobbat, låt oss inte färga det.

På nästa sida i detta skönhetsspel online kan du välja de färger du vill lägga till i din coola festivalfrisyr. Det finns många kritafärger du kan välja mellan. Välj de du gillar, bli galen och gör ditt hår så färgglatt som du vill! Tänk på att det är enkelt och säkert att använda krita för att färga ditt hår, men tänk på att inte hamna i en daglig hårkritbesatthet. Även om det inte är lika skadligt som ett permanent färgämne, suger det lite fukt ur ditt hår, vilket gör det lite ömtåligare.

Låt sedan allt poppa upp med den perfekta sminket och outfiten. Gå igenom alla kosmetika som finns till ditt förfogande och använd dina favoriter för att designa en tjejig makeup-look. Komplettera sedan din festivallook med en chic outfit och ett par statement örhängen. Älskar du inte din fräscha nya look?

Ha kul när du spelar spelet Hair Chalk Hairstyles för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att spela detta roliga spel för flickor

Liknande spel

Här är ytterligare tre frisyrespel du bör kolla in:

  1. Harley Quinn frisyrer
  2. Ellie Glamour frisyrer
  3. Princess Bridesmaids Frisörsalong