LOL Surprise OMG Style Studio on Prinxy

Spelar LOL Surprise OMG Style Studio på Prinxy

Berättelsen om LOL Surprise OMG Style Studio

Kliv in i Style Studio, utklädningshotspotten i den bländande världen av LOL Surprise! OMG™. Mode har aldrig varit roligare! Det här spelet riktar strålkastarljuset på fyra av dina favoritsuperstjärnor - den chica Royal Bee, den udda Neon Licious, den bländande Lady Diva och den hippa Swag. Tillsammans med dessa fashionistas, styla arton andra fan-favorit dockor som längtar efter din kreativa touch!

Varje LOL överraskning! OMG Style Studios uppdrag kräver ditt unika modegeni - klä upp dockorna i trendiga stilar, få likes på sociala medier och bevisa din modekunskap. Är du inte ett fan av att följa de senaste trenderna? Bryt formen och skapa din unika stil från många tillgängliga modehäften. Ta din passion för mode till nästa nivå och utforska alla modeutmaningar i detta online -utklädningsspel för tjejer !

Och vad är en glam-förvandling utan en fotografering? Posera dina vackra dockor, ta den perfekta bilden och visa upp dina otroliga stylingfärdigheter. Men det roliga slutar inte där - fördjupa dig i de energirika beatsen från det officiella Fierce-albumet, som ger den ultimata bakgrunden för denna modefest. Nu redo att ta modevärlden med storm i Style Studio?

Ha en fantastisk tid att spela LOL Surprise OMG Style Studio- spelet för tjejer online på Prinxy

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra modespel :

  1. Skridskoballerina
  2. BFFs lyxiga Loungewear
  3. Alla hjärtans dag pardatum