Nyårs glitterfest on Prinxy

Spelar Nyårs glitterfest på Prinxy

Berättelsen om Nyårs glitterfest

Det är nyårsafton och våra fem BFFs är redo att fira det nya året med stil! Glittertemat för nyårsfirandet valdes för att tillföra en touch av glitter och glamour till festligheterna. Den är perfekt för de fem Disneyprinsessorna som planerar att klä alla i glittriga klänningar och paljettklänningar. Så när klockan slår midnatt kommer de fem prinsessorna att fira början av det nya året i en skur av glitter, vilket gör det till en natt att minnas. Kom och hjälp dem att välja det bästa utseendet i Nyårs Glitter Fest utklädningsspel för tjejer!

Nyår är ett årligt firande som markerar början på ett nytt år och firas på olika datum runt om i världen. Det är vanligtvis en tid för familjesammankomster, reflektion och beslut. Populära nyårstraditioner inkluderar ofta fyrverkerier, fester och parader. Vi har lite av allt i vårt exklusiva nyårsspel . Spela det idag!

Prinsessan Moana är den första som påbörjar sina förberedelser i det här semesterspelet för tjejer , och hon kan använda din hjälp för att bestämma vilken av hennes färgglada klänningar, lockiga frisyrer, clutches och överdimensionerade smycken som skulle vara perfekta för natten. Hjälp henne att välja rätt klänning och styla sedan hennes lockiga hår till en delikat frisyr för att fullända hennes look perfekt. Lägg sedan till en clutch och överdimensionerade smycken för den perfekta touchen. Låt oss gå med drottning Elsa härnäst. Hon letar fortfarande igenom sitt breda urval av festklänningar i blå och lila med paljetter, diamantsmycken och designerväskor efter den perfekta looken. Kan du hjälpa henne också? Bläddra igenom alla dessa fascinerande paljettklänningar i nyanser av blått och lila för att se vilken som skulle passa henne bäst. Jag valde en ljusblå paljettklänning och parade ihop den med ett diamanthalsband. Vad skulle du välja åt henne?

Fortsätt spela vårt roliga prinsessspel och gör dig redo att gå med prinsessan Anna nästa gång. Hon har den perfekta klänningen i åtanke, en golvsvepande grön klänning, en röd prinsessklänning och en champagnefärgad klänning med paljetter, allt som hon bestämmer sig mellan. Låt henne prova alla och välj den vinnande. Komplettera sedan hennes festliga look med en bohemisk frisyr och ett matchande smyckesset. Jag hoppas att ni är redo för den fjärde utmaningen i vårt exklusiva modespel för tjejer. Bonnie kommer härnäst! Medan hon förbereder sig för att fira nyår har Bonnie valt sex fantastiska miniklänningar med blommönster och glittrande paljetter för tillfället. Vad ska hon ha på sig? Hitta rätt klänning till vår vackra fashionista och komplettera den festliga looken med en snygg frisyr eller en sofistikerad updo.

Slutligen har prinsessan Ariel ett urval av färgglada korta klänningar och rätt festaccessoarer tillgängliga till ditt förfogande i sin festliga garderob. Skynda dig och hitta något lika chict för vår rödhåriga sötnos. Natten är fortfarande ung, och det är till din hjälp, var och en av de fem prinsessorna ser bäst ut. När klockan slår midnatt kommer de att vara samlade för att titta på fyrverkerierna och skåla för det nya året!

Ha en underbar tid att spela spelet Nyårs Glitter Fest online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra nyårsspel från Prinxy.app:

  1. Ellie: Nyårsafton
  2. K-Pop nyårskonsert
  3. K-Pop nyårskonsert 2