Prinsessorna vÀlkomna vinterbal on Prinxy

Spelar Prinsessorna vÀlkomna vinterbal pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Prinsessorna vÀlkomna vinterbal

Den kalla Ärstiden Àr hÀr, och dessa underbara Disney-prinsessor planerar att fira det rÀtt! Snödrottningen Àr ansvarig för att arrangera vinterbalen i Är, och ni damer Àr vÀlkomna att hjÀlpa henne! Hon har redan tagit hand om alla viktiga detaljer, men hon behöver fortfarande dina kunskaper om moderÄdgivare. Vill du hjÀlpa henne att bestÀmma vad hon ska ha pÄ sig ikvÀll? Spela Princesses Welcome Winter Ball dress up-spel för tjejer, och dessa tre bÀsta vÀnner ser helt fantastiska ut pÄ den Ärliga vinterbalen!

Varje Är firar Elsa, Askungen och Snövit den första snön med en vÀlkomstbal. Evenemanget Àger rum i den frusna Arendelle, och alla Àr vÀlkomna att delta i den tjusiga festen! Alla Àr exalterade över det, och det Àr vÄra vÀrdar ocksÄ! De har vÀntat pÄ ett sÄ glamoröst event för att fÄ bÀra sina eleganta klÀnningar igen, och det Àr dÀr du kan hjÀlpa dem! Kom igÄng med Princesses Welcome Winter Ball- spelet och börja bevisa dina fashionistafÀrdigheter pÄ Queen Elsa . Hennes signaturfÀrg Àr isblÄ men i Är skulle hon kunna prova nÄgot annat, vad tycker du? Ta en titt i hennes garderob, lÄt henne prova babyrosa och gula klÀnningar och vÀlj den vinnande. Tillbehör sedan ditt urval med en elegant fuskpÀlsrock, en snygg frisyr och gyllene smycken.

NÀsta pÄ tur för att upptÀcka dina fantastiska stylingfÀrdigheter Àr prinsessan Snövit . I Är gillar hon sofistikerade broderier och pÀrlor, sÄ bli inte för förvÄnad över att upptÀcka ett imponerande urval av axelbandslösa klÀnningar tÀckta av pÀrlor eller eleganta broderade klÀnningar i hennes garderob. KlÀ Snövit i din favoritbollklÀnning, och glöm inte att vÀlja en hÀrlig volangrock för att hÄlla henne varm pÄ vÀg till balen. Styla hÄret i perfekta lockar och komplettera hennes outfit med gnistrande smycken.

Sist men inte minst, hjÀlp Askungen att hitta sin perfekta look, nÀsta! Det finns fÀrgglada klÀnningar tillgÀngliga i hennes garderob, högklackade skor att matcha och Àven nÄgra eleganta kappor. Mixa och matcha dem i en hÀpnadsvÀckande look och komplettera den med gnistrande smycken som du vÀljer.

Ha en fantastisk tid att spela Princesses Welcome Winter Ball dress up -spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre modespel du borde spela hÀrnÀst:

  1. What To Wear Winter Edition
  2. Winter Sisters modetrender
  3. Mega Dressup - SÀsongens bÀsta