Prinsessornas vinterbollklÀnningar on Prinxy

Spelar Prinsessornas vinterbollklÀnningar pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Prinsessornas vinterbollklÀnningar

VintersĂ€songen Ă€r pĂ„ vĂ€g att ta slut men inte innan vi firar det rĂ€tt! I Ă„r var den kalla Ă„rstiden ganska mild hos oss, och för att fira dess vĂ€nlighet ansvarar vĂ„ra Disneytjejer för att arrangera vinterbalen. Ni tjejer Ă€r vĂ€lkomna att hjĂ€lpa dem, hoppas ni Ă€r redo för modeutmaningen de har förberett för er! I Princesses Winter Ball Gowns Collection- spelet spelar du rollen som en berömd moderĂ„dgivare, och du blev tillkallad för att hjĂ€lpa vĂ„ra tjejer att bestĂ€mma vad de ska ha pĂ„ sig ikvĂ€ll. Som kungliga fashionistas mĂ„ste de se glamorösa och fantastiska ut! Är du redo att hjĂ€lpa dem att göra ett gott intryck?

Kom sedan igÄng med detta gratisspel för flickor och börja bevisa dina kungliga stylistfÀrdigheter nÀr du hjÀlper vÄra prinsessor att klÀ pÄ sig för detta glamorösa vinterevenemang! Det finns tvÄ stilar du kan vÀlja mellan i detta online modespel . Det finns en högmodestil med utsökta designerklÀnningar i djÀrva fÀrger och delikata broderier, och det finns den klassiska stilen med fantastiska prinsessklÀnningar. BlÀddra igenom det breda urvalet av eleganta klÀnningar, lÄt tjejerna prova dina favoriter och vÀlj ut de vinnande.

VÄra balvÀrdar har vÀntat pÄ ett sÄ glamoröst event ganska lÀnge, och nu nÀr de har chansen att bÀra sina hÀpnadsvÀckande klÀnningar igen vill de se till att de vÀljer rÀtt. SÄ vad sÀgs om att vi startar det hÀr prinsessutklÀdningsspelet med styling av Queen Elsa ? Den hÀr gÄngen kommer hon att ge upp sin signaturfÀrg och vÀlja en djÀrv fÀrg för sin eleganta klÀnning. Det finns lila alternativ för hennes aftonklÀnningar, det finns kalla grÄa ocksÄ, och Àven klÀnningar i sött rosa. KlÀ upp henne i den du gillar mest innan du vÀljer den vinnande för att se hur de ser ut pÄ din favoritprinsessa. Tillbehör strandklÀnningen med höga klackar, gnistrande smycken, designerkopplingar och eleganta frisyrer.

NÀsta i kön för att upptÀcka dina fantastiska stylingfÀrdigheter Àr prinsessan Rapunzel . Eleganta aftonklÀnningar vackert dekorerade med sofistikerade broderier och gnistrande Àdelstenar fyller hennes garderob, sÄ se till att hon provar nÄgra innan du bestÀmmer dig. NÀr huvudbeslutet Àr taget kan du styla hennes hÄr med en elegant updo, och glöm inte att Àven komplettera hennes look med gnistrande smycken.

Ha en fantastisk tid att spela Princesses Winter Ball Gowns Collection dress up-spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre vinterspel du borde kolla in:

  1. VinterÀlvor Prinsessor
  2. Elizas inspirerade vintermode
  3. Prinsessorna vÀlkomna vinterbal