Snegurochka ryska isprinsessan on Prinxy

Spelar Snegurochka ryska isprinsessan på Prinxy

Berättelsen om Snegurochka ryska isprinsessan

Upptäck en ny fantasykaraktär medan du spelar påklädningsspel online på Prinxy.app! Den här gången vill vi presentera dig för denna vackra snöjungfru, även känd som en Snegurochka i de ryska sagorna. Hon är barnbarn och medhjälpare till far Frost och under nyåret hjälper hon till att planera barnfesterna. I detta flernivåspel för flickor som heter Snegurochka Russian Ice Princess får du hjälpa vår vackra prinsessa att förbereda sig för nyårsfirandet .

Är du redo att upptäcka den första uppgiften hon har förberett åt dig? Den första nivån innehåller ett dekorationsspel som ni tjejer kommer att älska. Vår Snegurochka bor i en underbar stuga nära skogen, och hennes vardagsrumsfönster ramar in vinterlandskapet utanför perfekt. Utsikten är helt fantastisk, och allt du behöver göra är att få lite värme och mys i hennes vardagsrum! Som tur är har du alla dekorationer du behöver till ditt förfogande och kan välja de du gillar mest. Dekorera det vinteriga rummet med en vacker julgran, färgglada gardiner, ett snyggt tebord eller en mysig soffa. Ställ klockan före midnatt och gå sedan till andra steget i detta online semesterspel för tjejer.

Därefter får du bevisa dina färdigheter som make-up artist, eftersom den andra nivån i Snegurochka Russian Ice Princess -spelet ger ett roligt sminkspel . Överraska vår tjej med härlig makeup gjord av kalla ögonskuggsfärger, rosa rouge och körsbärsfärgade läppar. Avsluta hennes makeuplook med svart mascara, och glöm sedan inte att ändra formen på hennes ögonbryn för en helt ny look. Alla sminkprodukter som ingår i det här spelet finns i sex unika alternativ. Kolla in dem alla och hitta något som kommer att se bra ut på henne. Tryck på "Klar" när du är redo och gå vidare till spelets tredje nivå.

Den tredje nivån ger ett roligt utklädningsspel där du kan välja en vacker traditionell rysk klänning till vår Snegurochka. För att klä upp vår isprinsessa, gå igenom hennes imponerande urval av underbara klänningar, pälsklippta kappor, handskar och kokoshniks med pärlor. Mixa och matcha dina favoritartiklar till en festlig look. Det är allt!

Ha en fantastisk tid att spela Snegurochka Russian Ice Princess -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre prinsessspel du borde spela härnäst:

  1. Prinsessans skridskoäventyr
  2. Sisters Winter Escape
  3. Eliza och Annie vintertrender