Halloween sminktrender on Prinxy

Spelar Halloween sminktrender på Prinxy

Berättelsen om Halloween sminktrender

Halloween är nästan här, och några av våra favorit TikTok-influencers har arbetat med sina makeupartister för att uppnå de mest fängslande Halloween-sminklookerna. Vi har samlat tre av de bästa sminkidéerna i vårt gratis-att-spela semesterspel för tjejer som heter Halloween Makeup Trends ! Från #unicorncore till #fairycore, du kan hitta några av de trendigaste Halloween-estetikna i vårt spel. Spela det idag!

Varning, i år kommer Halloween att bli enormt. Med alla spöklika fester inställda förra året, i år, kan fashionistas inte vänta med att stjäla strålkastarna med utarbetade, out-of-the-world Halloween-kostymer. Så, om du inte känner dig helt redo att rocka den kommande Halloween-festen, håll dig till oss. I Halloween Makeup Trends- spelet för flickor tar vi med oss 3 Halloween- sminklooker , och steg för steg kommer du att lära dig hur du återskapar var och en av dem. Är du redo att ta en titt?

Låt oss sedan komma igång med detta helt nya Prinxy exklusiva Halloween-spel som heter Halloween Makeup Trends , och vara beredda att träffa våra tre vackra damer som presenterar spelet. Du kanske inte känner dem alls, men du borde definitivt vänja dig vid deras ansikten! Kiki, Riri och Regina är tre av våra vackra Clony-tjejer , och de är här för att stjäla rampljuset. Clony är vår fashionabla avatartillverkare, och du kan få den på Google Play . Skaffa det idag, skapa ditt digitala jag och använd din nya avatar överallt på internet!

Den första Clony-tjejen du ska träffa är underbara Kiki . Hon är TikTok-känd och en egenproducerad tonårsartist med en enorm passion för #unicorncore. Så om du också är kär i enhörningens estetik och dess färgglada och lekfulla vibbar, då är Kikis Halloween- smink- look något för dig. Förbered snabbt hennes ansikte med ansiktsvatten och fuktighetskrämer och var sedan redo att upptäcka alternativen förberedda för Kikis enhörningssmink för Halloween . Ögonskuggorna kommer i en mängd olika vackra pastellfärger som du kan blanda i olika kombinationer. Sedan kan du fortsätta med din sminkuppgift och applicera lite glitter på hennes ögon, ett lager mascara, rouge och en djärv läppstiftsnyans. Missa inte Kikis samling av gnistrande ädelstenar, och välj några för att fullborda hennes Halloween-sminkning. Är du redo att träffa Riri nästa gång?

Riri är den andra Clony-tjejen i vårt spel, och hon är en superbegåvad sångerska med en underbar look som du kommer att älska. Till årets Halloween bestämde hon sig för att satsa på en vågad Dia de los Muertos makeup-look som har mörka färger, beniga ansiktsdrag, några sofistikerade smycken och håraccessoarer som blandas tillsammans kommer att skapa en fängslande Halloween -look. Gå igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna andra sminkenhet, var kreativ och se vilken spöklik Halloween-look du kan hjälpa underbara Riri att stoltsera med på festen.

Behöver du fortfarande lite mer inspiration? Missa då inte den tredje makeuplooken vi har presenterat i Halloween Makeup Trends- spelet för tjejer! Den är från #fairycore-estetiken och innehåller Regina . Hon är vår tredje tjej med i den här online-sminkserien, en heterosexuell student med ett vilt humör. Hennes Halloween- smink är inspirerad av älvornas värld. Med blomstergirlanger som täcker hennes ansikte och hals, med glittrande ögonskugga och glittrande ädelstenar, kan Reginas makeuplook vara hur sofistikerad du vill!

Gillar du utseendet du fått hittills? Det roliga är långt ifrån över. Nu utmanas du att gå tillbaka och blanda varje smink som du vill. Ta en bild av din skapelse och dela den med dina vänner. Ha en fantastisk tid att spela Halloween Makeup Trends -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Halloween-spel från Prinxy.app:

  1. Halloween Fashionista
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen