Makeup Studio - Halloween on Prinxy

Spelar Makeup Studio - Halloween på Prinxy

Berättelsen om Makeup Studio - Halloween

Tjejer, är ni redo att rocka en häpnadsväckande smink för Halloween? Vi ger dig de kusligaste Halloween-lookerna inspirerade av tre berömda TikTokers i vårt gratis-att-spela Makeup Studio - Halloween-spel . Kolla bara in dem genom att komma igång med vårt gratis-att-spela semesterspel för tjejer! Från skurkar till Monster High-karaktärer, du kan hitta trendig Halloween-estetik i vårt spel. Spela det idag!

Spooky Halloween makeup är inget att skämmas över. Det är ett bra sätt att låta världen veta att du inte är rädd för monster, men monster är rädda för dig. Och så borde det vara med vilken smink som helst: de borde komma med en attityd som denna DC Comicon-skurkinspirerade look. Med en iögonfallande blandning av djärva färger och en cool tatuering som ger lite spets samtidigt som du håller dig i rampljuset hela natten, har den här kostymen alla funktioner i din drömoutfit. Våga komplettera den med spindelörhängen och en Poison-Ivy-inspirerad grön huvudkrans. Är du redo för lite mer?

Det är dags att smutsa ner händerna med Olivia, som vill fira denna Halloween med stil. Du kommer att hjälpa henne att skapa den perfekta makeup-looken samtidigt som du njuter av några kusliga överraskningar på vägen. Med hjälp av vårt sminkspel kommer du att kunna skapa en spännande men ändå unik look för Olivia. Hon vill att det ska vara lite elak, så fortsätt och välj bland alla alternativ som vi har förberett just för henne! Det finns djärva färger, lekfull design, långa spetsiga naglar i elektriska färger och häxiga accessoarer som blandas kommer att skapa en fängslande Halloween-look. Vad ska du välja åt henne?

Är ni redo för lite mer sminkkul, tjejer? Eftersom du har spelat vårt första och andra sminkspel i Makeup Studio - Halloween-spelet vet du redan vad du kan förvänta dig - massor av sminkidéer att välja mellan och en bra dos av moderiktiga modeartiklar. Men de två handlade om traditionella Halloween-looks. Vi är här idag med ett tredje spel som fokuserar på Monster High ghouls. Den ursnygga Emma är kunden den här gången, och hon har en otrolig look som måste återskapas med din hjälp!

Ha en fantastisk tid att spela Makeup Studio - Halloween make up-spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Halloween-spel från Prinxy.app:

  1. Halloween sminktrender
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen