TikTok-trender: FĂ€rgblock on Prinxy

Spelar TikTok-trender: FÀrgblock pÄ Prinxy

BerÀttelsen om TikTok-trender: FÀrgblock

Det finns en ny modeutmaning som skapar vÄgor pÄ TikTok, och vi tog den till Prinxy.app ocksÄ! Det kallas sju dagars fÀrgblock, och ni damer kommer att Àlska det! Lita inte pÄ mina ord, kom igÄng med TikTok Trends: Color Block -utklÀdningsspelet för tjejer, och var redo att lÀra dig mer om denna roliga och fÀrgstarka modeutmaning!

"Seven days of color block" utmanar de unga fashionistorna att anta 2-3 solida fĂ€rger i sina dagliga outfits. Det fina med fĂ€rgblocksklĂ€derna Ă€r att de utmanar din kreativitet och dina modesinne maximalt. NĂ€r du skapar outfits för den hĂ€r modeutmaningen mĂ„ste du sĂ€tta ihop nyanser som anses vara motsatser pĂ„ fĂ€rghjulet och sedan accessorera dem dĂ€refter. NĂ€r du spelar vĂ„rt exklusiva utklĂ€dningsspel Ă€r din uppgift att hjĂ€lpa denna vackra influencer att skapa djĂ€rva outfits för de sju dagarna av modeutmaning med fĂ€rgblock. Hon har en fullspĂ€ckad agenda den hĂ€r veckan, och ibland kommer du att tycka att det Ă€r utmanande att följa reglerna för denna modeutmaning. Är du redo att komma igĂ„ng?

Tryck pÄ play-knappen, följ med Sophie i detta gratis-att-spela TikTok-spel för tjejer och gör dig redo för en hektisk vecka full av statement-outfits i vÄgade djÀrva fÀrger. Den första utmaningen Àr att hjÀlpa Sophie blanda sina kontorsklÀder i reglerna för fÀrgblockering. Lyckligtvis har du massor av alternativ att vÀlja mellan, sÄ du bör hitta den perfekta looken för henne. SÄ, gÄ igenom hela hennes urval av kostymjackor, skjortor, pennkjolar och kostymbyxor, mixa och matcha dem som du vill och kom pÄ en unik kontorsoutfit i grönt och blÄtt eller i gult, babyblÄtt och rosa. Glöm inte att tillbehöra innan du gÄr vidare till nÀsta utmaning.

Det Àr redan tisdag och Sophie mÄste gÄ pÄ nÄgra managementklasser. Att gÄ tillbaka till universitetets korridorer Àr en möjlighet för vÄr tjej att bÀra sina veckade kjolar igen, men den hÀr gÄngen ska hon göra det i fÀrgblock. Kombinera din plisserade favoritkjol med en crop-top i eldrött eller neongrönt, och lÄt henne sedan prova nÄgra av dessa underbara klÀnningar och jumpsuits innan du vÀljer den slutliga skollooken. En ryggsÀck och en tjejig dagordning skulle perfekt komplettera hennes chica skolflicklook, sÄ glöm inte att vÀlja nÄgra tillbehör till vÄr dam hÀr ocksÄ. FortsÀtt spela vÄrt TikTok-utklÀdningsspel med nÀsta utmaning. Tror du att du skulle kunna skapa en fashionabel sportoutfit för unga Sophie?

FÀrgblock fungerar ocksÄ underbart i avslappnad och romantisk look, och du kommer att upptÀcka det nÀr du hjÀlper Sophie att sÀtta ihop en fÀrgglad outfit för hennes torsdagspromenad runt gallerian och sedan en romantisk tjej-look för hennes dejt. Sophies lediga garderob styrs av de vackraste klÀnningarna du nÄgonsin sett, sÄ be henne gÀrna prova dem alla. VÀlj din favorit att klÀ upp henne med och tillbehör sedan din favorit med plastsmycken och eleganta glasögon. I Sophies romantiska garderob kommer du att hitta massor av rosa och eldröda klÀdesplagg, spetsar, volanger och lekfulla rosetter. Blanda dem snyggt med uttalade smycken och skapa en outfit som imponerar pÄ hennes dejt.

Är du redo för lite mer? Vi har sparat det bĂ€sta till lördag. Hon har ett röda mattan-event , och du mĂ„ste bli riktigt kreativ med denna sjĂ€tte modeutmaning i modespelet TikTok Trends: Color Block ! Mixa och matcha fĂ€rgblocken i syfte att fĂ„ en elegant röd matta-outfit, fixa sedan hĂ„ret och glĂ€nsa upp henne med gyllene smycken. Bra jobbat, damer! Tryck pĂ„ söndagsbubblan bredvid för att slutföra denna roliga sju dagars fĂ€rgblockutmaning.

Ha det bra med att spela TikTok Trends: Color Block -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. E-Girls Transformation
  2. Vad jag skulle ha pÄ mig om jag var en...
  3. TikTok-trender: PojkvÀnsmode