Halloween stylist on Prinxy

Spelar Halloween stylist på Prinxy

Berättelsen om Halloween stylist

Halloween står bakom hörnet, och stylisten Sara behöver fortfarande bestämma sig för de vinnande kostymerna hennes kunder kommer att bära i år. Tre av dem behöver hennes hjälp men tyvärr har hon slut på idéer. Kommer du att hjälpa henne? Bli Saras assistent i Halloween Stylist dress up-spelet för tjejer och designa coola festlooker för Saras kunder!

Men först, låt oss träffa tjejerna. Sex ivriga fashionistas står i kö för att bli stylade till årets kusligaste kväll, men du och Sara har tillräckligt med tid för att bara klä på tre av dem. Klicka på varje tjej för att lära sig hennes namn och för att också upptäcka karaktären som inspirerar henne. Saras kunder är några av de coolaste, och de har några av de galnaste idéerna. De har redan kostymerna i åtanke, så det är bara att välja ut tre av dem och sedan sätta ihop kostymerna. Vanessa planerar att klä ut sig till Eleven från Stranger Things, Maya som Wonder Woman, Irina som Wilma Flintstone, Carmen som Disneys prinsessa Jasmine, Julia ska gå som Khaleesi från Game Of Thrones, och vi har även Naomi som vill klä ut sig till prinsessan Leia från Star Wars. Så vilka kommer du att välja?

När huvudbeslutet väl har tagits kan du fortsätta och spela stylistspelet . Tänk på att du måste komma ihåg karaktären som varje tjej vill förvandlas till. När du får tillgång till kostymerna och rekvisita, gör ditt bästa för att välja rätt föremål för var och en av Saras kunder. Välj toppar, underdelar eller hela outfits, skor och halsband. Därefter kan du välja deras frisyrer och sminka dig. När du är klar kommer stylisten Sara att analysera ditt arbete och hon kommer sedan att bestämma om du har vad som krävs för att vara hennes assistent.

Slutför Saras utmaning och se om du kan få dessa tjejer redo i tid för Halloween-festen. Ha det bra när du spelar de bästa semesterspelen online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta online dress up-spel för flickor.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Min Halloween-sminkning
  2. Prinsessorna Halloween Party
  3. Ellie Halloween Trick Or Treat