Pride Rainbow Fashion on Prinxy

Spelar Pride Rainbow Fashion pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Pride Rainbow Fashion

Det Ă€r internationell pridemĂ„nad , och för att visa upp sitt stöd för LBGTQ+-communityt kommer sex av dina favoritprinsessor frĂ„n Disney att bli regnbĂ„gsfĂ€rgade under hela mĂ„naden. Med rĂ€tt plockade klĂ€der och fĂ€rgglada accessoarer kommer de att delta i Prideparaden, och du Ă€r inbjuden att hjĂ€lpa dem att göra det med stil. I Pride Rainbow Fashion -utklĂ€dningsspelet för tjejer hjĂ€lper du tjejerna att vĂ€lja regnbĂ„gsfĂ€rgade outfits att bĂ€ra pĂ„ den kommande Pride Parade. Är du redo för det?

Juni Àr Pride-mÄnaden nÀr vÀrldens HBT-gemenskaper samlas och firar friheten att vara sig sjÀlva. KlÀdmÀrken, bÄde stora och smÄ, blir regnbÄgsfokuserade för att visa sitt stöd under Pride-mÄnaden och alla utanför HBT-gemenskapen Àr vÀlkomna att delta i firandet. I detta online -utklÀdningsspel för tjejer sÀllar du dig med sex Disney-tjejer som vill delta i Pride-paraden med stil, och du mÄste hjÀlpa dem alla att vÀlja en fantastisk klÀnning eller en chic outfit nÀr du blÀddrar igenom deras regnbÄgsfÀrgade garderob! SÄ lÄt oss sÀtta igÄng och trÀffa de sex tjejerna som stödjer HBT-gemenskapen.

Systrarna Frozen, Rapunzel, Tiana, Merida och Moana Àr de sex prinsessorna som inte kan vÀnta med att ge upp sina kungliga klÀnningar och ersÀtta dem med regnbÄgsfÀrgade klÀnningar och tillbehör. I detta gratis modespel finns det representativ fÀrg för varje tjejs garderob, och för att upptÀcka den utmanas du att gÄ vidare frÄn en enhet till en annan. Var redo att upptÀcka vÄrt imponerande urval av sommarklÀnningar, blommiga toppar, shorts, kjolar och jeans nÀr du klÀr upp varje Disney-tjej i en ljus nyans inspirerad av regnbÄgens fÀrger. Mixa och matcha dina favoritplagg i hÀpnadsvÀckande pride- outfits och tillbehör sedan helt enkelt den vinnande outfiten med en somrig frisyr, fÀrgglada accessoarer, blommiga pannband och en randig flagga. Ta sedan ett foto av din skapelse och dela den med dina vÀnner! Sprid kÀrleken!

Ha en fantastisk tid att spela Pride Rainbow Fashion -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Princess Games frÄn Prinxy.app:

  1. Prinsessor Space Explorers
  2. Prinsessor KlÀdbyte
  3. Princesses Beach Getaway