Insta Trender: Galaxy Fashion on Prinxy

Spelar Insta Trender: Galaxy Fashion på Prinxy

Berättelsen om Insta Trender: Galaxy Fashion

Gör dig redo att ge dig ut på en fashionabel resa till universums centrum tillsammans med dina favorit Disneyprinsessor! The Frozen systrarna och deras BFFs Rapunzel, Moana och Ariel är ansvariga för din oförglömliga resa i detta helt nya utklädningsspel för tjejer som heter Insta Trends: Galaxy Fashion . Är du redo att gå med dem?

Men innan jag gräver igenom deras imponerande avsnitt av galaxdräkter, låt mig berätta för dig vad du kommer att upptäcka i vår   princess dress-up spel för flickor. Insta Trends: Galaxy Fashion är en blandning av Doja Cats senaste album som heter Planet Her och Northern Lights-filtret som är så populärt på Instagram. Denna unika mix kompletteras av ett imponerande urval av kostymer och några av de coolaste tillbehören du någonsin sett. Låt oss börja med det, mina damer!

Den första rymdinspirerade garderoben du kommer att upptäcka i vårt utklädningsspel online är Queen Elsas . Bläddra igenom hennes färgglada garderob, låt henne prova alla dessa söta skräddarsydda blusar och välj din favorit att klä upp henne med. Fortsätt sedan och hitta ett par leggings som passar. Avsluta hennes snygga astronautlook med en helt ny frisyr som kan komma i lila eller blå toningar. Fångad under ett skådespel av stjärnfall kan Disneys prinsessa Rapunzel använda ditt moderåd härnäst. Fortsätt ditt unika äventyr i vårt exklusiva Prinxy-spel för tjejer och se vilken fantastisk astronautdräkt du kan hitta till vår långhåriga prinsessa. Rapunzel är ett stort fan av jumpsuits, så en tight kostym är allt hon behöver för att sticka ut. Välj en mörk eller ljus, och tillbehör den med sofistikerade prylar hon kan använda när hon reser genom yttre rymden.

Planet Her har nyligen också blivit prinsessan Ariels hem. Den rödhåriga sjöjungfrun gav upp sitt undervattensrike för att bevittna ljusets dans som utspelar sig på denna spektakulära planet i universums centrum. Nyanser av gult, orange, sand och blått styr Ariels nya värld, och vår tjej behöver din hjälp för att passa in. Galaxy-tryckta tvådelade outfits och kostymer finns till ditt förfogande i Ariels rymdgarderob. Vad ska du välja åt henne? Prova allt du gillar mest och avsluta Ariels nya look med en färgglad rymdbullsfrisyr. Är du redo för lite mer? Låt oss sedan fortsätta ditt äventyr i detta modespel med ytterligare en utmaning. Anna är nästa prinsessa i kö för att upptäcka dina modetips och tricks, och hon är redo att bli imponerad. Du kan prova att skapa en häpnadsväckande outfit för vår prinsessa, eller så kan du gå på ett säkert sätt och råda henne att bära en söt kostym i enfärgad.

Sist men inte minst får du välja en galaxy jumpsuit till vår 5:e Disney-tjej, prinsessan Moana . Hennes kollektion av astronautdräkter finns i en mängd olika färger, och de sticker ut genom överdimensionerade accessoarer och chica snitt. Glöm inte att komplettera hennes look med en ny frisyr och med statement-accessoarer.

Ha det bra med att spela Insta Trends: Galaxy Fashion -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Space Princess-spel från Prinxy.app:

  1. Ellie i yttre rymden
  2. Prinsessans tidsresa
  3. Prinsessan skickad till framtiden