TikTok-trender: Pojkvänsmode on Prinxy

Spelar TikTok-trender: Pojkvänsmode på Prinxy

Berättelsen om TikTok-trender: Pojkvänsmode

Elsa och Rapunzel är uttråkade med sin prinsesslook, så de bestämmer sig för att anta en utmaning som de fått på TikTok. Tjejerna byter ut sina eleganta klänningar med trasiga jeans och färgglada sneakers, och du är inbjuden att vara med på det roliga. I detta online -utklädningsspel för tjejer som heter TikTok Trends: Boyfriend Fashion går du och shoppar med två av dina favoritprinsessor från Disney, och du hjälper dem att välja de coolaste pojkvänskläderna och accessoarerna som finns i butikerna. Är du redo att komma igång med deras modeförvandling?

Pojkvänstrenden handlar om att bära överdimensionerade kläder, och ibland går det ut på att diskret ta bort föremål från din pojkväns garderob och ta med dem i dina coola vardagsdräkter. Föreställ dig långa tröjor i kombination med coola stövlar, hans vita skjortor förvandlade till sommarklänningar, din pojkehuvtröja ihop med dina favoritleggings och hans coola varsityjacka ihop med din favoritklänning med blommig tryck. Pojkvänstrenden är så mångsidig, och den kan lätt ta ditt utseende utöver det vanliga. Ge det ett försök medan du shoppar med Elsa och Rapunzel i detta gratis-att-spela utklädningsspel för flickor!

Den första prinsessan du ska styla upp idag i vårt modespel online är Queen Elsa. Den pojkvänsinspirerade stilen hon har i åtanke är en kombination mellan en pojkaktig look och en feminin atmosfär. Så låt oss se vilka alternativ du har till ditt förfogande när du och Elsa går in i en cool butik i köpcentret. Det finns pojkvänst-shirts och skjortor som kan fungera som bekväma chica klänningar, det finns pojkvänsjackor som kan komplettera en feminin klänning och ett urval av härliga crop-tops som kan matcha några träningsbyxor som dras ut från en pojkväns garderob. Låt Elsa prova alla de saker du gillar mest, välj den vinnande outfiten och matcha den med sneakers, stövlar och gyllene kedjor eller överdimensionerade solskor. Sluta inte här! Gå till nästa sida i spelet och försök ge Elsa en färgglad makeup- look härnäst. Använd alla dina favoritprodukter för att skapa Elsas makeup-look, välj en lekfull frisyr och komplettera hennes coola nya look med piercingar som du väljer!

Bra jobbat, damer! Nästa prinsessa i kö för att upptäcka dina fantastiska modekunskaper i detta gratis-att-spela prinsessspel för flickor är underbara Rapunzel. Hon har alltid velat ha pojkvänskläder på sig, men de verkar aldrig passa bra. Idag kan du hjälpa henne att shoppa de senaste modetrenderna! Urvalet av pojkvänsinspirerade kläder som finns till ditt förfogande i Rapunzels favoritbutik är från ett urval av bekväma men samtidigt mångsidiga material. Det finns massor av svettklänningar och träningsbyxor att välja mellan, och du kan bokstavligen para ihop din favorit med feminina accessoarer som rosa solglasögon, kedjor och tjejfrisyrer. Glöm sedan inte att bevisa dina färdigheter som makeupartist också!

Är ni damer beredda på lite mer? I den femte nivån av detta helt nya TikTok-spel för flickor, förbereder du två varma drycker för våra tjejer. Deras shoppingsession skulle inte vara komplett utan ett snabbt stopp på deras favoritkafé. Förbered en latte och bubbelte i detta roliga dekorationsspel för tjejer!

När du är klar, spara din skapelse och dela den med dina vänner också! Ha det bra med att spela TikTok Trends: Boyfriend Fashion -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra TikTok-spel från Prinxy.app:

  1. E-Girls Transformation
  2. Haley provar värmefria lockar
  3. Vad jag skulle ha på mig om jag var en...