Top Model Sisters on Prinxy

Spelar Top Model Sisters på Prinxy

Berättelsen om Top Model Sisters

Systrarna Frozen har blivit inbjudna att delta i ett viktigt modeevenemang, och de är inte riktigt redo för det. Kan du hjälpa dem att sätta ihop sina snygga outfits? Spela utklädningsspelet Top Model Sisters för flickor och hjälp Elsa och Anna att stjäla strålkastarna när de går längs banan!

De två vackra systrarna från det lilla kungariket Arendelle gör sig redo att slå världens mest berömda landningsbanor i detta online -tjejspel . De har drömt om modellkarriärer i flera år, och det här är deras chans att kliva upp på landningsbanan med stil. Catwalks från Milano, Paris, London, New York är redan förberedda för dem men att bli en toppmodell är inte så lätt. Så låt oss hjälpa dem att göra ett gott intryck!

Kom igång med det här roliga prinsessutklädningsspelet , bli modestylist för dessa toppmodellsystrar och följ med dem och lär sig deras berömda sassy catwalk. Men först, låt oss ta itu med deras utseende på landningsbanorna. Bläddra igenom det stora utbudet av golvsvepande klänningar, korta miniklänningar, skira skjortor och spetsskjortor, minikjolar och shorts, välj de du gillar mest och sätt ihop ett par outfits som kommer att se bra ut på catwalken . Koppla sedan ihop de utvalda kläderna med klackar, statementsmycken och avsluta sedan deras runway-look med nya frisyrer. Är du redo för lite mer?

De kommer också att behöva din hjälp med att förbereda sig för en extravagant fotografering i detta online dress up-spel för tjejer! Ha det bra när du spelar Top Model Sisters-spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla kategoriflikar i detta online dress up-spel för tjejer!

Liknande spel

Här är ytterligare tre Frozen Games du bör kolla in:

  1. Sisters Villain Style
  2. Sisters Winter Escape
  3. Sisters Fall Fashion Guide