BerÀttelsen om __namn__

Vad skulle den hĂ€r vĂ€rlden vara utan fantasykaraktĂ€rer i den? Förmodligen en sorglig, trĂ„kig plats, men gissa vad? Vi kommer inte att lĂ„ta det hĂ€nda. Vi har det perfekta spelet för att trĂ€na din kreativitet, och tillsammans kommer vi att översvĂ€mma onlinevĂ€rlden med underbara prinsessor. Är du redo att ge det ett försök? LĂ„t oss sedan börja med detta helt nya spel för tjejer som heter Make Your Own Princess och skapa nĂ„gra skönheter!

I den kommer du att upptÀcka alla delar av ett roligt dockmakarspel. Det finns mÄnga prinsessornas klÀnningar och accessoarer att vÀlja mellan, det finns underbara frisyrer och Àven ansiktsdrag som hjÀlper dig att skapa den perfekta looken för din nya, unika karaktÀr. Men lÄt oss ta en nÀrmare titt pÄ dessa kategoriflikar, ska vi?

Du kan börja med att vÀlja rÀtt prinsessklÀnning till din fantasidocka. I detta princess dress up-spel kan du hitta ett imponerande urval av klÀnningar. Du kommer att kÀnna igen nÄgra av dem superenkelt eftersom de lÄnades frÄn Disneyprinsessornas garderob, men det finns nÄgra unika klÀnningar som du kan anvÀnda för att skapa en fÀrgglad look för din nya docka. BlÀddra igenom dem alla och vÀlj din favorit. NÀr huvudbeslutet Àr fattat, fortsÀtt och tillbehör den valda outfiten med överdimensionerade smycken, eleganta kopplingar och andra tillbehör som du kanske gillar till din karaktÀr.

Bra jobbat, damer! Var nu redo att leka med din prinsessas unika ansiktsdrag. 24 ögonalternativ finns i en mÀngd olika fÀrger och former, 24 munalternativ, 24 unika ögonbryn och till och med 12 hudnyanser att vÀlja mellan. Kolla in dem alla och anpassa din fantasikaraktÀr som du vill.

Ha det sÄ kul att spela detta roliga dockmakarspel för flickor online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla kategoriflikarna i detta online-dockaspel för flickor!

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre Avatar-spel du bör kolla in:

  1. Min manga-avatar
  2. Bli en prinsessa
  3. Min kalla sÀsong-avatar