BerÀttelsen om __namn__

Cyberpunkfrisyrer Àr sÄ populÀra i Är! De Àr extravaganta, djÀrva, de ser fantastiska ut, moderna och definitivt vÀrda ett försök om du har modet! Sex av dina favoritprinsessor frÄn Disney kan inte vÀnta med att prova dessa djÀrva frisyrer. Kommer du att vara stylisten bakom deras galna utseende? Spela Cyberpunk Hairstyle 2200- spelet för flickor och ta itu med deras hÀpnadsvÀckande, excentriska utseende!

Cyberpunk frisyrer ger en djÀrv look. De har fantastiska fÀrger av slipande och lila, rak lugg och en taggig brÀtte i form av en Äs eller ett bÄl. Den asymmetriska pixie-stilen kompletteras vanligtvis av en extravagant modestil och en gÀll makeup-look som har fjÀdrade ögonbryn, konturformade lÀppar och utarbetade ansiktsdesigner. Kan du förestÀlla dig dina favorit Disney- prinsessor som att drottning Elsa, Ariel eller Tiana kommer in i cyberpunk-stilen?

Bli deras personliga stylist och hjÀlp tjejerna att upptÀcka denna vÄgade, futuristiska stil medan de spelar hÄrspelet Cyberpunk Hairstyle 2200 för tjejer online pÄ Prinxy.app! VÀlj en prinsessa att börja det roliga med, följ sedan nÄgra enkla steg-för-steg-instruktioner och lÀr dig hur du gör sex unika cyberpunkfrisyrer pÄ egen hand. Men innan allt annat, tvÀtta din klients hÄr med ett delikat schampo och glöm inte att Àven applicera en nÀrande hÄrmask pÄ det. FÀrga sedan tjejens hÄr i neonfÀrger, styla det i lekfulla flÀtor, till en ökÀnd Mohawk eller i en cool asymmetrisk frisyr med rakade detaljer pÄ sidorna. NÀr du har skapat den rebelliska frisyren kan du fortsÀtta och komplettera den med en lika excentrisk smink utseende som Àr tÀnkt att ta dessa tjejers ur trycket.

De ser enastÄende ut, hÄller du inte med? Spara din skapelse och utmana dina vÀnner att spela Cyberpunk Hairstyle 2200-spelet pÄ Prinxy.app ocksÄ!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta online hĂ„rspel för flickor.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre GRATIS Punkspel du bör kolla in:

  1. Cindys punkrocklook
  2. Ellie Rock Brands Trend
  3. Punk Rock Festival Queens