E-girl Fashion Meiker on Prinxy

Spelar E-girl Fashion Meiker på Prinxy

Berättelsen om E-girl Fashion Meiker

Idag utmanas ni begåvade damer att spela ett fantastiskt dockmakarspel. Dess tema är inspirerat av en mycket populär modestil på TikTok och du kommer att älska det. Så är du redo att skapa din e-girls estetik i E-girl Fashion Meiker- spelet för tjejer?

I likhet med alla doll-maker-spel du känner mycket väl, börjar det här spelet också med en kreativ uppgift där du får anpassa utseendet på din modell. Kontrollera dina alternativ och besluta om hennes ansiktsdrag och överraska henne sedan med en fantastisk frisyr. Bygg den genom att välja vänster och höger sida av din e-tjejs frisyr. Bra, nu ska vi leka med den här tjejens hårfärg. En e-tjejs frisyr kännetecknas av mjuka pastellnyanser och signaturränder i kontrasterande nyanser, ofta prydda med accessoarer också, som fjärilsklämmor och scrunchies.

Ta sedan hand om hennes ikoniska makeup- look. Det är en av de viktigaste delarna av utseendet, så gör det rätt. E-tjejer väljer ofta tung svart bevingad eyeliner, ljus rodnad svepte över deras kinder och näsor, och små tillfälliga tatueringar under ögonen. Komplettera hennes makeup med en snygg läppstiftsfärg och gå sedan vidare och skapa en unik modelook för din e-tjej. För hennes utseende, mixa och matcha coola och gotiska men också mjuka och söta föremål för att skapa hennes dagens outfit.

Fortsätt med det här roliga utklädningsspelet , dyk in i hennes trendiga garderob och se vilka föremål du kan välja för att klä upp henne. Det finns skjortor och baggy t-shirts att välja mellan, det finns jeans, shorts och veckade kjolar som du kan använda för att skapa den här e-tjejens unika outfit. Lägg 90-tals nostalgi-t-shirts över turtle-necks och randiga t-shirts, kombinera den valda toppen med dina favoritbyxor och coola sneakers. Var kreativ och designa din modells häpnadsväckande #egirl- estetiska look.

Ha en fantastisk tid att spela E-girl Fashion Meiker-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta online-docka-spel för flickor

Liknande spel

Här är ytterligare tre TikTok-spel du bör kolla in:

  1. E-Girls Transformation
  2. Systrar mysiga tider
  3. Skurkar mot rasism