BerÀttelsen om __namn__

Idag utmanas ni begÄvade damer att spela ett fantastiskt dockmakarspel. Dess tema Àr inspirerat av en mycket populÀr modestil pÄ TikTok och du kommer att Àlska det. SÄ Àr du redo att skapa din e-girls estetik i E-girl Fashion Meiker- spelet för tjejer?

I likhet med alla doll-maker-spel du kÀnner mycket vÀl, börjar det hÀr spelet ocksÄ med en kreativ uppgift dÀr du fÄr anpassa utseendet pÄ din modell. Kontrollera dina alternativ och besluta om hennes ansiktsdrag och överraska henne sedan med en fantastisk frisyr. Bygg den genom att vÀlja vÀnster och höger sida av din e-tjejs frisyr. Bra, nu ska vi leka med den hÀr tjejens hÄrfÀrg. En e-tjejs frisyr kÀnnetecknas av mjuka pastellnyanser och signaturrÀnder i kontrasterande nyanser, ofta prydda med accessoarer ocksÄ, som fjÀrilsklÀmmor och scrunchies.

Ta sedan hand om hennes ikoniska makeup- look. Det Àr en av de viktigaste delarna av utseendet, sÄ gör det rÀtt. E-tjejer vÀljer ofta tung svart bevingad eyeliner, ljus rodnad svepte över deras kinder och nÀsor, och smÄ tillfÀlliga tatueringar under ögonen. Komplettera hennes makeup med en snygg lÀppstiftsfÀrg och gÄ sedan vidare och skapa en unik modelook för din e-tjej. För hennes utseende, mixa och matcha coola och gotiska men ocksÄ mjuka och söta föremÄl för att skapa hennes dagens outfit.

FortsÀtt med det hÀr roliga utklÀdningsspelet , dyk in i hennes trendiga garderob och se vilka föremÄl du kan vÀlja för att klÀ upp henne. Det finns skjortor och baggy t-shirts att vÀlja mellan, det finns jeans, shorts och veckade kjolar som du kan anvÀnda för att skapa den hÀr e-tjejens unika outfit. LÀgg 90-tals nostalgi-t-shirts över turtle-necks och randiga t-shirts, kombinera den valda toppen med dina favoritbyxor och coola sneakers. Var kreativ och designa din modells hÀpnadsvÀckande #egirl- estetiska look.

Ha en fantastisk tid att spela E-girl Fashion Meiker-spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta online-docka-spel för flickor

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre TikTok-spel du bör kolla in:

  1. E-Girls Transformation
  2. Systrar mysiga tider
  3. Skurkar mot rasism