TikTok flätade frisyrer on Prinxy

Spelar TikTok flätade frisyrer på Prinxy

Berättelsen om TikTok flätade frisyrer

Hej där, TikTok-trendsättare! Vill du testa några nya frisyrer som är superpopulära på TikTok ? Vi har det perfekta spelet för dig! TikTok Braided Hairstyles är ett hårspel med teman som innehåller några av de coolaste flätade frisyrerna på TikTok. Spela idag!

Men innan du sätter igång, låt mig berätta mer om det! Detta nya frisyrspel innehåller de coolaste flätade frisyrerna på TikTok. I det här spelet kommer du att förvandla två av dina Clony-favoriter, Regina och Kikis, genom att skapa deras flätade favoritfrisyrer. Vem är redo för en ny frisyr? Vad sägs om sex?

Först kan du välja mellan två karaktärer, Regina och Kiki. Sedan kan du välja mellan sex fantastiska frisyrer som har designats av TikTok-frisören Brian. Kolla in de holländska flätor, senegalesiska flätor, jumbofläta gudinna hästsvans, boxflätor, flätade rymdbullar och kronflätor som våra karaktärer, Kiki och Regina, bär i detta hårspel ! Sedan fortsätter du med att tvätta din valda karaktärs hår. När det är gnistrande rent kommer du till det goda: styla håret! Du gör det i några enkla steg. Följ Brians instruktioner och du kommer att klara dig. Efteråt kan du göra det tillbehör genom att välja några coola klipp eller band. Du kan också ändra hårfärgen för att göra det unikt till ditt!

Pryd sedan ut Regina eller Kiki i snygga kläder och accessoarer som matchar deras nya look. Bläddra igenom deras breda urval av crop-tops, frontbundna t-shirts, kostymjackor eller tryckta bomullskroppar, och välj de du gillar mest att klä upp tjejerna med medan du fortsätter spela detta online   dress up spel för flickor. Koppla sedan ihop den valda outfiten med tillbehör som blommor, kedjor i flera lager, örhängen och pierces.

Ha det så kul att spela TikTok-flätade frisyrer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra hårspel från Prinxy.app:

  1. Graduation frisyrer
  2. Haley provar värmefria lockar
  3. Billie Blonde Transformation