Internationella kungliga skönhetstävlingen on Prinxy

Spelar Internationella kungliga skönhetstävlingen på Prinxy

Berättelsen om Internationella kungliga skönhetstävlingen

Prinsessor från hela världen deltar i årets internationella skönhetstävling. Den sista modestriden äger rum idag, och de fyra finalisterna behöver din hjälp för att förbereda sig ordentligt för det! Vill du hjälpa dem? Spela International Royal Beauty Contest dress up-spelet för tjejer online på Prinxy.app och hjälp varje prinsessa att välja den mest utsökta klänningen och njuta av en fantastisk talangshow.

Tjejernas mål är att bli så vackra som möjligt på bara några timmar. För att göra det måste de gå och handla designerklänningar, statementsmycken och eleganta skor. Men först, låt oss träffa finalisterna i detta online prinsessspel för tjejer. Vi har drottning Elsa som representerar Norge, Askungen från Frankrike, Moana som representerar USA och vackra Jasmine från Iran. Nu när du vet vilka dina kunder är idag kan du komma igång med det roliga och se vilka fantastiska utseenden du kan sätta ihop för dem när du kikar igenom deras utsökta garderober.

I detta online dress up-spel kan du välja från en mängd olika klänningar. Det finns klänningar med blommönster som är perfekta för en härlig look, och det finns även eleganta aftonklänningar som passar för en mer glamorös look. Bläddra igenom dem alla och välj den du gillar mest för varje tjej. När huvudbeslutet är fattat kan du komplettera deras utseende med eleganta frisyrer och rätt tillbehör. Prova olika stilar för varje tjej, och sluta inte förrän du hjälper prinsessorna att uppnå sina mål.

Ha en fantastisk tid att spela International Royal Beauty Contest-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Princess Games från Prinxy.app:

  1. Pinup prinsessor
  2. Prinsessans hemland
  3. Mega Dressup-Seasons bästa