Princess Slime Factory on Prinxy

Spelar Princess Slime Factory på Prinxy

Berättelsen om Princess Slime Factory

Drottning Elsa kom på den galna idén att öppna en slemfabrik. Hon ägnade veckor åt att hitta den rätta blandningen av ingredienser, och nu när testerna har gett den mycket drömda produkten kan hon inte vänta med att göra enorma mängder av den och överraska alla barn i Arendelle med en färgglad flaska hemgjord slem . Vill du hjälpa henne? Kom sedan och följ med henne för att komma igång med Princess Slime Factory- spelet för tjejer och ta reda på hur enkelt det är att förbereda ett färgglatt slime hemma!

Är ni tjejer redo att lära er vilka ingredienser som behövs? Tryck sedan på startknappen och gå med drottning Elsa i detta DIY-spel online för tjejer. När du väl befinner dig i Elsas kök kan du bestämma vilket slime du vill göra först. Elsa har redan tre olika recept, och du kan prova att göra vart och ett av dem. Låt oss nu se till att du har alla tillgängliga ingredienser till ditt förfogande. För att göra slem hemma behöver du flytande tvål, schampo, tandkräm, raklödder, bakpulver, lim, matfärg och till och med glitter. Beroende på vilket slemrecept du väljer kommer du bara att behöva vissa ingredienser från alla de som nämns ovan. Men oroa dig inte, drottning Elsa är här för att guida dig steg-för-steg, och hon kommer att berätta för dig vilka du ska använda och hur mycket du ska blanda. Se till att följa hennes instruktioner noga, så får du ditt perfekta slime gjort på nolltid!

Med den första satsen färgglada slimes redo att levereras, utmanas du nu att designa ett snyggt paket för det. Lägg slemmet i en genomskinlig flaska och visa sedan upp din designerskicklighet medan du fortsätter att spela detta roliga dekorationsspel på Prinxy.app. Bestäm först proppen. Det finns många proppalternativ att välja mellan, och du kan välja en korkpropp, en glaspropp eller till och med en kristallpropp. Försköna sedan paketet med färgglada etiketter, glittriga klistermärken och till och med rosetter. Få det att se premium ut!

Ha en fantastisk tid att spela Princess Slime Factory -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre gör-det-själv-spel du bör kolla in:

  1. Gör en mask
  2. DIY Choklad Present
  3. Mirunas äventyr: Slime Galaxy