BerÀttelsen om __namn__

Drottning Elsa kom pÄ den galna idén att öppna en slemfabrik. Hon Àgnade veckor Ät att hitta den rÀtta blandningen av ingredienser, och nu nÀr testerna har gett den mycket drömda produkten kan hon inte vÀnta med att göra enorma mÀngder av den och överraska alla barn i Arendelle med en fÀrgglad flaska hemgjord slem . Vill du hjÀlpa henne? Kom sedan och följ med henne för att komma igÄng med Princess Slime Factory- spelet för tjejer och ta reda pÄ hur enkelt det Àr att förbereda ett fÀrgglatt slime hemma!

Är ni tjejer redo att lĂ€ra er vilka ingredienser som behövs? Tryck sedan pĂ„ startknappen och gĂ„ med drottning Elsa i detta DIY-spel online för tjejer. NĂ€r du vĂ€l befinner dig i Elsas kök kan du bestĂ€mma vilket slime du vill göra först. Elsa har redan tre olika recept, och du kan prova att göra vart och ett av dem. LĂ„t oss nu se till att du har alla tillgĂ€ngliga ingredienser till ditt förfogande. För att göra slem hemma behöver du flytande tvĂ„l, schampo, tandkrĂ€m, raklödder, bakpulver, lim, matfĂ€rg och till och med glitter. Beroende pĂ„ vilket slemrecept du vĂ€ljer kommer du bara att behöva vissa ingredienser frĂ„n alla de som nĂ€mns ovan. Men oroa dig inte, drottning Elsa Ă€r hĂ€r för att guida dig steg-för-steg, och hon kommer att berĂ€tta för dig vilka du ska anvĂ€nda och hur mycket du ska blanda. Se till att följa hennes instruktioner noga, sĂ„ fĂ„r du ditt perfekta slime gjort pĂ„ nolltid!

Med den första satsen fÀrgglada slimes redo att levereras, utmanas du nu att designa ett snyggt paket för det. LÀgg slemmet i en genomskinlig flaska och visa sedan upp din designerskicklighet medan du fortsÀtter att spela detta roliga dekorationsspel pÄ Prinxy.app. BestÀm först proppen. Det finns mÄnga proppalternativ att vÀlja mellan, och du kan vÀlja en korkpropp, en glaspropp eller till och med en kristallpropp. Försköna sedan paketet med fÀrgglada etiketter, glittriga klistermÀrken och till och med rosetter. FÄ det att se premium ut!

Ha en fantastisk tid att spela Princess Slime Factory -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre gör-det-sjÀlv-spel du bör kolla in:

  1. Gör en mask
  2. DIY Choklad Present
  3. Mirunas Àventyr: Slime Galaxy