TikTok Urban Outfits on Prinxy

Spelar TikTok Urban Outfits på Prinxy

Berättelsen om TikTok Urban Outfits

TikTok är en plats för att bli inspirerad, och i detta helt nya utklädningsspel för tjejer upptäcker vi de senaste modetrenderna från vår tids hetaste sociala medieapp. Gå med dessa fyra BFF:s i utklädningsspelet TikTok Urban Outfits och ta TikTok-modet ut på gatorna.

Så är du redo att ta en titt? Låt oss sedan gå med Kiki först. Hon kommer att lära dig hur du bär färgblockskläderna. Kikis beroende av intelligenta casual colour block outfits tar både hennes kontors- och casual looks utöver det vanliga. I hennes garderob hittar du en mix av färger som kommer att lysa upp din dag! Kör fingrarna genom det stora utbudet av råa gröna, babyblues, pudrade rosa och lila, blanda och matcha dem som du vill och skapa en unik outfit för söta Kiki att rocka idag. Matcha sedan ditt urval med överdimensionerade örhängen, en liten väska och en färgglad makeuplook.

Bra jobbat, damer! Nu ska vi skynda oss och gå med Brian nästa. Han har ett kvickt sinne, är rolig och älskar att shoppa. Allt han bär är märkesmärkt och naturligtvis inspirerat av de senaste modevisningarna. Shorts och jeans styr hans garderob; i kombination med överdimensionerade t-shirts, blommiga skjortor eller linne, är hans outfits tråkiga. Gräv gärna igenom hans garderob och låt oss se vilken chic casual look du kan sätta ihop för vår TikTok- influencer.

Är du redo för lite mer? Fortsätt sedan spela vårt modespel och gå med drottning Elsa nästa! Hon är ett stort fan av rutiga kjolar och stickade toppar som finns i ett brett urval av pastellfärger. Mixa och matcha dina favoriter till en häpnadsväckande casual outfit och matcha sedan ditt urval med en lockig frisyr och tjejtillbehör.

Ha en fantastisk tid att spela TikTok Urban Outfits online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra TikTok-spel från Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Girls
  2. TikTok blomstertrender
  3. Crypto Gals TikTok Fashion