Wonder Princess Vivid 80-tal on Prinxy

Spelar Wonder Princess Vivid 80-tal pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Wonder Princess Vivid 80-tal

Följ med prinsessan Diana pÄ hennes resa tillbaka i tiden och hjÀlp henne att upptÀcka det livliga 80-talet. 1980-talet var ett decennium av djÀrva stilar, fÀrger och silhuetter, överdimensionerade klÀdesplagg, axelvaddar och glittriga cocktailklÀnningar. I detta online dress up-spel för flickor har vi samlat nÄgra av de mest ikoniska föremÄlen frÄn 80-talet, och vi utmanar er smÄ modestylister att sÀtta ihop dem i fÀngslande moderna looker anpassade för ett event 2020. Kom och kom igÄng med Wonder Princess Vivid 80s , och klÀ upp vÄr superhjÀlteprinsessa för att imponera!

I detta modespel för tjejer fĂ„r du klĂ€ upp Diana, Amazonas krigare, i tvĂ„ olika stilar. Å ena sidan kan du vĂ€lja frĂ„n en samling lysande krigarrustningar. Förutom hennes urval av signaturkostymer som den röda och blĂ„ klĂ€nningen med gyllene inlĂ€gg eller de traditionella stjĂ€rnspĂ€ckade strumpbyxorna, kan du ocksĂ„ hitta gyllene kroppsdrĂ€kter eller feminina amazoniska klĂ€nningar. VĂ€lj den vinnande superhjĂ€ltelooken för prinsessan Diana, och se till att tillbehöra ditt urval med hennes favorittillbehör som ett gyllene lasso, sköld, svĂ€rd och en gyllene diadem. Å andra sidan kan du klĂ€ upp henne i den mest spektakulĂ€ra cocktailklĂ€nningen, eller affĂ€rskostym med vadderade axlar och en oversized jacka, eller till och med till en feminin kavaj som du kan tillbehöra med en midikjol och höga klackar. Bra jobbat, damer!

LÄt oss sedan hjÀlpa henne att sminka sig ocksÄ! PÄ 80-talet Àlskade kvinnor att klÀ ut sig för att gÄ till stranden. Och det betydde mycket koralllÀppstift, skimrande guldögonskugga och fÀrgglad mascara inkorporerad i makeupen. LÄt oss grÀva i Dianas sminkkit och hjÀlpa till med en fantastisk sminklook. AnvÀnd sÄ mÄnga fÀrger du kan och skapa en makeuplook som skriker pÄ gott humör. Komplettera Wonder Princess 80-talsinspirerad look med en ny frisyr ocksÄ.

Ha en fantastisk tid med att spela Wonder Princess Vivid 80s dress up and makeup-spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre modespel du borde spela hÀrnÀst:

  1. Multiverse Goldie
  2. Rivalitet mellan tonÄrskÀndisar
  3. Prinsessornas fotogramberÀttelser