Gör din egen prinsessa on Prinxy

Spelar Gör din egen prinsessa på Prinxy

Berättelsen om Gör din egen prinsessa

Vad skulle den här världen vara utan fantasykaraktärer i den? Förmodligen en sorglig, tråkig plats, men gissa vad? Vi kommer inte att låta det hända. Vi har det perfekta spelet för att träna din kreativitet, och tillsammans kommer vi att översvämma onlinevärlden med underbara prinsessor. Är du redo att ge det ett försök? Låt oss sedan börja med detta helt nya spel för tjejer som heter Make Your Own Princess och skapa några skönheter!

I den kommer du att upptäcka alla delar av ett roligt dockmakarspel. Det finns många prinsessornas klänningar och accessoarer att välja mellan, det finns underbara frisyrer och även ansiktsdrag som hjälper dig att skapa den perfekta looken för din nya, unika karaktär. Men låt oss ta en närmare titt på dessa kategoriflikar, ska vi?

Du kan börja med att välja rätt prinsessklänning till din fantasidocka. I detta princess dress up-spel kan du hitta ett imponerande urval av klänningar. Du kommer att känna igen några av dem superenkelt eftersom de lånades från Disneyprinsessornas garderob, men det finns några unika klänningar som du kan använda för att skapa en färgglad look för din nya docka. Bläddra igenom dem alla och välj din favorit. När huvudbeslutet är fattat, fortsätt och tillbehör den valda outfiten med överdimensionerade smycken, eleganta kopplingar och andra tillbehör som du kanske gillar till din karaktär.

Bra jobbat, damer! Var nu redo att leka med din prinsessas unika ansiktsdrag. 24 ögonalternativ finns i en mängd olika färger och former, 24 munalternativ, 24 unika ögonbryn och till och med 12 hudnyanser att välja mellan. Kolla in dem alla och anpassa din fantasikaraktär som du vill.

Ha det så kul att spela detta roliga dockmakarspel för flickor online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla kategoriflikarna i detta online-dockaspel för flickor!

Liknande spel

Här är ytterligare tre Avatar-spel du bör kolla in:

  1. Min manga-avatar
  2. Bli en prinsessa
  3. Min kalla säsong-avatar