Ellie och Cindy Teen Rivalitet on Prinxy

Spelar Ellie och Cindy Teen Rivalitet på Prinxy

Berättelsen om Ellie och Cindy Teen Rivalitet

Cindy och Ellie tävlar om att bli den populäraste tjejen i klassrummet. De går båda på samma gymnasieskola men det finns bara plats för en populär tjej - är du nyfiken på att veta vem som blir vår vinnare? Låt oss ta reda på det genom att spela detta fantastiska spel för flickor som heter Ellie And Cindy Teen Rivalry!

Gymnasiet kan vara en absolut djungel, men precis som allt annat i livet kan det bli mycket lättare om du hittar ett sätt att få det att fungera för dig. Att vara den populäraste tjejen på gymnasiet kan hjälpa. Både Ellie och Cindy är fast beslutna att göra vad som krävs för att vinna titeln. De är vackra och begåvade och de lyckas alltid tävla med varandra, men den här gången kommer de att behöva din hjälp. Det är bevis på talang, är de redo att imponera?

En av de oskrivna reglerna för "Hur man blir den mest populära tjejen i skolan" är att vara dig själv så mycket du kan. Det vill säga, vad du än gör för att imponera på publiken... få det att se enkelt och naturligt ut. Är du redan nyfiken på att se vilken genuin talang var och en av dem kommer att kasta in i tävlingen? Fortsätt sedan att spela detta roliga prinsessspel online på Prinxy.app och ta reda på det.

Cindy är känd för sina fantastiska städkunskaper och låt oss inse det, alla älskar ett rent klassrum. Tvätta de smutsiga fönstren, samla upp resterna på golvet och lägg dem i papperskorgen, damma av skrivborden, städa upp skåpet och torka av brädan. Bra jobbat, damer! Klassrummet är fint och rent och redo att imponera på Cindys klasskamrater. Låt oss sedan ta reda på vad Ellie planerar att göra för att tippa vågen till hennes fördel!

Ellie är känd för sina stylingkunskaper. Naturligtvis hänvisar hennes talang till att styla hennes dagliga outfits, men att försköna ett klassrum kan inte vara mycket annorlunda ... eller kan det? Bli inredare och tillsammans med Ellie dekorera klassrummet med fräscha blommor, gardiner, färgglada skrivbord och söta klistermärken. Lägg sedan till ett trevligt meddelande på tavlan... det kommer att lägga till några extra poäng till Ellies fördel.

Tror du att juryn nu är redo att nominera den populäraste tjejen i skolan? Det verkar som att de behöver se lite mer. Det var så de kom på den trendigaste outfitutmaningen. Fortsätt den här onlinetävlingen med en utklädningssession där du kan klä upp våra vackra skolflickor i trendiga kläder och tjejaccessoarer. Tryck sedan på nästa knapp för att hitta vår vinnare.

Ha en fantastisk tid att spela Ellie And Cindy Teen Rivalry Game för flickor online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen medan du slutför alla givna uppgifter i detta underhållande spel för tjejer

Liknande spel

Här är ytterligare tre skolspel du bör kolla in:

  1. Ollie går i skolan
  2. Prinsessor tillbaka till skolan
  3. Ellie Och Blondie Tillbaka Till skolan