Monsterella Fantasy Makeup on Prinxy

Spelar Monsterella Fantasy Makeup på Prinxy

Berättelsen om Monsterella Fantasy Makeup

Sprut in i den skrämmande världen av Monsterella Fantasy Makeup , ett sminkspel med dina favoritkaraktärer från Monster High som blandar krusiduller med skräck. Förbered dig på att kasta dina kreativa stylingförtrollningar på våra tre ikoniska damer - Frankie Stein, Clawdeen Wolf och Draculaura och visa upp din creepy-chic kreativitet.

I den första enheten är din musa den elektrifierande Frankie Stein. Väck kreativitet genom att applicera ögonskugga, mascara och läppstift som skriker "underbart kusligt". Men varför stanna där? Sätt stilribban högt med en trendsättande frisyr, moderiktiga toppar, kompletterande accessoarer och hennes karaktäristiska skrämmande ärr. Ett rökigt öga och neonläppar kommer att ge denna diva en chockerande fantastisk makeover.

Därefter väntar den fantastiska Clawdeen Wolf på din magiska touch. Skulptera hennes look med ett urval av ylande ögonskugga, häftig mascara och läckert läppstift. Toppa det med en frisyr som ylar "fantastiskt häftigt", trendiga toppar och spöklika accessoarer. Bli modig med ett smaragdgrönt öga och en blixt av läppstift i gotisk ros för att kanalisera hennes vilda sida.

I den sista enheten, kliva in i Draculauras charmiga värld. Accentuera hennes vampiga skönhet med fängslande ögonskugga, mystisk mascara och ett djärvt pop-of-läppstift. Kombinera hennes look med frisyrer som skriker helt fantastiskt, toppar som smickrar hennes monstruösa tilltalande och accessoarer som ger en perfekt finish. Satsa på en bärinfunderad ögonskugga och ett skarpt, blodrött läppstift för en fascinerande, vamp-chic look.

Gör dig redo att försköna Monster Highs finaste i Monsterella Fantasy Makeup -spelet för flickor. Låt oss blanda kul med skräck, Monsterella-stil!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sminkspel från Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Öva på mig
  3. Mermaidcore Makeup